Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector: Ο «Συλλέκτης Οστών» επιστρέφει μέσω του NBC (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σκοτεινός του θρύλος αναβιώνει για να στοιχειώσει πια τους Russell Hornsby και Arielle Kebbel
26 Νοεμβρίου 2019 21:48
Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector: Ο «Συλλέκτης Οστών» επιστρέφει μέσω του NBC (ΒΙΝΤΕΟ)

Το NBC έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για το επερχόμενο noir δράμα Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector το οποίο αντλεί υλικό από την αντίστοιχη λογοτεχνική σειρά μυστηρίου The Bone Collector του Jeffery Deaver, η έκδοση της οποίας ξεκίνησε από το 1997 και άλλα δέκα βιβλία ήρθαν να την εμπλουτίσουν αργότερα.

Η ιστορία αυτή το σύνολό της ενέπνευσε και τον δημιουργό Phillip Noyce να την γυρίσει το 1999 σε ταινία με πρωταγωνιστές τον δις βραβευμένο με Όσκαρ, Denzel Washington (Glory, Training Day) και την επίσης νικήτρια Χρυσού Αγαλματιδίου, Angelina Jolie (Girl Interrupted).

Πλέον, στην φρέσκια μεταφορά που καταφτάνει στην μικρή οθόνη, έχουν επιστρατευτεί ο Russell Hornsby (Grimm) και η Arielle Kebbel (Ballers) στους κεντρικούς ρόλους.

Η πλοκή εστιάζει φυσικά στον ασυναγώνιστο εγκληματολόγο ‘Lincoln Rhyme’ (Hornsby) ο οποίος λόγω του σχεδόν θανατηφόρου ατυχήματος που είχε εν ώρα καθήκοντος, πλέον αντιμετωπίζει σοβαρό κινητικό θέμα. Μαζί με τον ήρωα θα συνεργαστεί η ‘Amelia Sachs’ (Kebbel), μία νέα ντεντέκτιβ από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, για την εξιχνίαση μίας σειράς φρικτών εγκλημάτων από έναν κατά συρροή δολοφόνο, τον διαβόητο «Συλλέκτη Οστών» που ουσιαστικά αυτός ευθύνεται και για την εύθραυστη κατάσταση υγείας του ‘Lincoln’.

Το πιλοτικό επεισόδιο σκηνοθετεί ο Seth Gordon (Horrible Bosses). Καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται εδώ οι VJ Boyd και Mark Bianculli λειτουργώντας επιπλέον και ως εξωτερικοί παραγωγοί. Πίσω από την χρηματοδότηση του project βρίσκονται η Sony Pictures TV, η Universal TV και η Keshet Studios.

Το cast συμπληρώνουν ακόμη οι: Michael Imperioli (The Sopranos), Courtney Grosbeck, Ramses Jimenez, Brooke Lyons, Tate Ellington, Jaidon Walls και η Claire Coffee.

Το Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο NBC στις 10 Ιανουαρίου του 2020.  Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: