Ο Harrison Ford θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του “The Staircase”

Η ζωή του Peterson μέσα από τα μάτια του Ford
22 Νοεμβρίου 2019 10:57
Ο Harrison Ford θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του “The Staircase”

Η Harrison Ford σύμφωνα με το Variety πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη τηλεοπτική σειρά βασισμένη στα γεγονότα του Michael Peterson, ενός «σκοτεινού» άνδρα που κατηγορήθηκε πως σκότωσε την γυναίκα του. Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Annapurna Television μαζί με τον Ford και τον Antônio Campos, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο.

Ίσως να είχατε ακούσει για την ιστορία του του Michael Peterson, ενός άνδρα που κατηγορήθηκε πως σκότωσε τη σύζυγό του το 2001. Μάλιστα, στο Netflix υπάρχει διαθέσιμο ένα ντοκιμαντέρ με ονομασία “The Staircase” που περιγράφει λεπτομερώς τη δίκη του Peterson. Εκείνος έλεγε πως η γυναίκα του πέθανε αφότου έπεσε από τις σκάλες, όμως οι εισαγγελείς και η αστυνομία υποψιάστηκαν πως τη δολοφόνησε με ένα εργαλείο τζακιού και «έστησε» το σώμα της στις σκάλες για να φανεί σαν ατύχημα.

Το ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε αρχικά το 2004 από τον Jean-Xavier de Lestrade, ενώ μερικά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2012 πρόσθεσε νέο υλικό με την τωρινή ζωή του Michael, ενώ μετέπειτα σε συνεργασία με το Netflix δημιούργησαν τρία ακόμη επεισόδια.