Το Netflix ετοιμάζει τη συνέχεια των “Vikings” – Λαμβάνει χώρα εκατό χρόνια μετά

Και το όνομα αυτής Vikings: Valhalla
20 Νοεμβρίου 2019 09:16
Το Netflix ετοιμάζει τη συνέχεια των “Vikings” – Λαμβάνει χώρα εκατό χρόνια μετά

Μπορεί η τηλεοπτική σειρά Vikings να φτάνει στο τέλος της, αλλά οι fans του διάσημου σόου δεν έχουν λόγο να ανησυχούν! Aυτό διότι το Netflix ετοιμάζει το sequel της σειράς, ονόματι Vikings: Valhalla, το οποίο θα λαμβάνει χώρα εκατό ολόκληρα χρόνια μετά από τα γεγονότα του Vikings.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως πολλοί από την παραγωγή θα επιστρέψουν στους γνώριμους ρόλους τους. Η σειρά πρόκειται να επικεντρωθεί σε διάσημες προσωπικότητες της Νορβηγικής ιστορίας, όπως είναι οι Leif Erikson, Freydis, Harald Harada και King William the Conqueror. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι δεν έχει καταστεί σαφές αν πρόκειται για κάποια ανθολογία, καθώς όλα τα πρόσωπα δεν ζούσαν την ίδια περίοδο.

Τα ηνία του σόου έχει αναλάβει ο Jeb Stuart μαζί με τον δημιουργό της σειράς Michael Hirst να λειτουργεί ως εξωτερικός παραγωγός. Σε πρόσφατη επίσημη δήλωση του μάλιστα, ο Hirst είπε: «Γνωρίζω ότι εκατομμύρια fans μας σε όλο τον κόσμο θα ενθουσιαστούν με αυτό που ετοιμάζουμε».

 Ο αντιπρόεδρος του Netflix, Channing Dungey, δήλωσε:

Το Vikings: Valhalla υποσχόμαστε πως θα είναι αυτό που έμαθαν και αγαπούν οι fans στο franchise. Καρδιοχτύπι, ασταμάτητη δράση, πλούσιοι χαρακτήρες και δραματική αφήγηση που ρίχνει φως στην οικογένεια και την εξουσία.

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία για το πότε να αναμένουμε τη νέα σειρά, όμως τα παραπάνω δεν παύουν να είναι ευχάριστα νέα για τους φανατικούς του Vikings!