Υπάρχει ελπίδα! Ίσως "Τα φιλαράκια” επιστρέψουν μέσα από το HBO Max

Για ένα special reunion…
13 Νοεμβρίου 2019 08:20
Υπάρχει ελπίδα! Ίσως "Τα φιλαράκια” επιστρέψουν μέσα από το HBO Max

Ένα από τα διασημότερα τηλεοπτικά σόου είναι αδιαμφισβήτητα "Τα Φιλαράκια" (FRIENDS) όπου ξεκίνησαν την πορεία τους το 1994 με τεράστια επιτυχία για περίπου δέκα χρόνια. Η επιστροφή τους είναι κάτι που θέλουν όλοι οι fans εδώ και πολλά χρόνια, όμως από το 2004 που έπαιξε το τελευταίο επεισόδιο υπήρχαν μόνο φήμες για την επιστροφή τους και τίποτα περισσότερο.

Πλέον, ίσως να υπάρχει ελπίδα μέσα από το HBO Max. Όπως μεταφέρει το Hollywood Reporter, τα φιλαράκια ίσως επιστρέψουν… σε ένα special reunion (ίσως ταινία;) χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Πηγές αναφέρουν την επανένωση και των έξι πρωταγωνιστών (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer και Matthew Perry), μάλιστα με τους ίδιους δημιουργούς David Crane και Marta Kauffman. Όμως, δεν πρέπει να χαρείτε ακόμη, διότι η πηγή αναφέρει πως «είναι μακριά από το να πραγματοποιηθεί» επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί-υπογράψει ακόμη κανένα συμβόλαιο.

Σε περίπτωση που όλες οι πλευρές συμφωνούν, η παραγωγή θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα χρόνο για τα γυρίσματα. Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το HBO Max είναι η streaming υπηρεσία του HBO και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική με $14,99 το μήνα.

Οπότε, αναμένουμε νεότερα. Σίγουρα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.