Στο ‘Gold Digger’ η Julia Ormond υποκύπτει στην γοητεία του Ben Barnes (ΒΙΝΤΕΟ)

Και για χάρη του θα διακινδυνέψει τη σχέση της με τα παιδιά της
08 Νοεμβρίου 2019 11:41
Στο ‘Gold Digger’ η Julia Ormond υποκύπτει στην γοητεία του Ben Barnes (ΒΙΝΤΕΟ)

To BBC έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο κοινωνικό-ρομαντικό δράμα Gold Digger του BBC One για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται η σεναριογράφος Marnie Dickens, με πρωταγωνιστές την Julia Ormond (Legends of the Fall, Temple Grandin) και τον Ben Barnes (Westworld, The Punisher, The Chronicles of Narnia movies).

Ο παραπάνω Βρετανός ηθοποιός ενσαρκώνει εν προκειμένω τον ‘Benjamin Greene’, έναν 36χρονο αινιγματικό άνδρα, και ο οποίος εργάζεται ως κειμενογράφος. Ο ήρωας που αναπτύσσει ερωτικό δεσμό με μία εύπορη, 60χρονη γυναίκα, την ‘Julia Day’ (Ormond).

Η επί χρόνια διαζευγμένη ηρωίδα υπήρξε μία τρυφερή μητέρα που διαρκώς παραμέριζε τις δικές της ανάγκες για χάρη της οικογένειάς της, έως ότου γνωρίζει τον εν λόγω νεαρό και αποφασίζει να ξεφύγει από την ασφάλεια του μοτίβου που ακολουθούσε τόσο καιρό.

Το ειδύλλιό τους εντούτοις, αρχίζει να επιδρά αρνητικά στην επικοινωνία με τους αγαπημένους της. Ειδικά, τα παιδιά της ‘Julia’ υποπτεύονται πως πίσω από το όμορφο παρουσιαστικό του φίλου της κρύβεται ένα άσχημο μυστικό, αυτό που ουσιαστικά είναι ο ίδιος, ένας καιροσκόπος και χωρίς ενδοιασμούς άνθρωπος με κίνητρο την απομύζηση χρημάτων.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Alex Jennings, Sebastian Armesto, Jemima Rooper, Karla-Simone Spence, Archie Renaux, Nikki Amuka-Bird, Julia McKenzie και η Indica Watson.

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκεται η Mainstreet Pictures, με τον Tim Bradley (Unforgotten) και την Vanessa Caswill (Little Women) να σκηνοθετούν τα τρία πρώτα από τα έξι επεισόδια.

To Gold Digger αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο BBC One στις 12 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: