The New Pope | Ο John Malkovich θέλει να γίνει Πάπας στην θέση του Jude Law (ΒΙΝΤΕΟ)

Και αναμένεται μία κόντρα βαρέων βαρών ανάμεσά τους με φόντο το Βατικανό
04 Νοεμβρίου 2019 11:11
The New Pope | Ο John Malkovich θέλει να γίνει Πάπας στην θέση του Jude Law (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο teaser για τον τηλεοπτικό διάδοχο του Young Pope, το The New Pope, του φρέσκου δράματος του HBO για το οποίο αναλαμβάνουν οι συντελεστές του πρωτότυπου σόου, με τους Paolo Sorrentino, Umberto Contarello και Stefano Bises να επωμίζονται και πάλι καθήκοντα δημιουργού.

Εν προκειμένω, ο δις υποψήφιος για Χρυσό Αγαλματίδιο, John Malkovich (In the Line of Fire, Places in the Heart) που ανήκει πια στο βασικό cast, στην ερμηνεία του αυτή δεν μοιάζει να έχει στην καρδιά του τον ομόλογό του, τον πρώτο Αμερικανό Πάπα τον οποίο ενσαρκώνει ο Jude Law. Η φανταστική φιγούρα του δεύτερου ωστόσο, δεν φαίνεται να το παίρνει και επί πόνου, όντας ξανά έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω στο Βατικανό! Μόνο ένας τους θα καταφέρει να επικρατήσει εκεί και θα δοθεί μεγάλη μάχη γι’ αυτό!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία. Τις διαδικασίες παραγωγής επιβλέπουν οι Lorenzo Mieli και Mario Gianani της Wildside αλλά και η εταιρεία Mediapro. Η FremantleMedia International ανέλαβε την παγκόσμια διανομή.

Το The New Pope έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο HBO τον Ιανουάριο του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: