HBO Max: Ο ανταγωνιστής του Netflix έρχεται - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Καταφθάνει την επόμενη χρονιά η streaming πλατφόρμα
30 Οκτωβρίου 2019 09:34
HBO Max: Ο ανταγωνιστής του Netflix έρχεται - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το HBO, η Time Warner Media, αλλά και η AT&T ανακοίνωσαν μερικές πληροφορίες από την επερχόμενη streaming πλατφόρμα HBO Max. Μέσα από ένα ειδικό πάνελ, εκτός από τη prequel σειρά του Game of Thrones, House of the Dragon, αποκαλύφθηκαν οι τιμές αλλά και το πότε περίπου θα γίνει διαθέσιμη η υπηρεσία.

Το κόστος της κυμαίνεται στα $14,99 το μήνα, ενώ όσοι είναι ήδη συνδρομητές στο HBO Now, αλλά και στο AT&T TV μέσω των διάφορων προγραμμάτων της εταιρίας θα έχουν πρόσβαση εντελώς δωρεάν. Το HBO Max πρόκειται να γίνει διαθέσιμο τον ερχόμενο Μάιο του 2020 για την αγορά της Αμερικής, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν θα έρθει και στη χώρα μας.

Εκτός από την τιμή αλλά και την ημερομηνία, έγινε γνωστό πως πολλές ταινίες της DC, συμπεριλαμβανομένου και του πρόσφατου Joker, θα γίνουν διαθέσιμες στην πλατφόρμα από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους. Αξίζει να σημειωθεί, πως εκτός από τα παραπάνω αλλά και το original υλικό που θα έρθει, πρόκειται να γίνουν διαθέσιμες και πολλές άλλες ταινίες από τη μεγάλη «βιβλιοθήκη» της Warner Bros. και πολλών ακόμη εταιριών. Πέρα από το House of the Dragon, ανακοινώθηκαν και νέες σειρές, όπως είναι αυτή του Green Latern, το Strange Adventures, μία sci-fi σειρά από τον Ridley Scott, καθώς και νέες κωμωδίες από τις Elizbeth Banks, Issa Rae και Mindy Kaling.

Επίσης, έδωσαν στη δημοσιότητα και μία εικόνα από το design της πλατφόρμας, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Tags: