To ‘The Outsider’ του Stephen King καταφτάνει στο HBO με vibes από ‘True Detective’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με σκηνοθέτη και σταρ τον Jason Bateman του ‘Ozark’
21 Οκτωβρίου 2019 19:19
To ‘The Outsider’ του Stephen King καταφτάνει στο HBO με vibes από ‘True Detective’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα μυστηρίου και τρόμου The Outsider που συνιστά τηλεοπτική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Stephen King ενώ εν προκειμένω καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Jason Bateman ο οποίος και πρωταγωνιστεί.

Επίσης, ο βραβευμένος με Emmy, Ben Mendelsohn (Bloodline, Ready Player One, Robin Hood) ερμηνεύει και αυτός κεντρικό ρόλο στο σόου, λειτουργώντας παράλληλα και ως εξωτερικός παραγωγός.

Η όλη πλοκή έτσι όπως παρατηρεί κανείς από το πρώτο trailer μοιάζει να έχει και κάτι από το True Detective. Συγκεκριμένα, αφορά μία εκ πρώτης όψεως τυπική περίπτωση έρευνας γύρω από τον φόνο ενός ντόπιου αγοριού στην φανταστική επαρχιακή πόλη ‘Flint City’, της Oklahoma. Τα πρώτα στοιχεία οδηγούν τον ‘Ralph Anderson’(Mendelsohn), έναν έμπειρο και ικανό επιθεωρητή, και την ‘Holly Gibney’, μία ανορθόδοξη ερευνήτρια, να αναθεωρήσουν όλα όσα αποδέχονταν έως τώρα ως γεγονότα, καθώς μία απόκοσμη σκοτεινή οντότητα θα στοιχειώσει την όλη υπόθεση.

Ο Richard Price έχει επιμεληθεί το σενάριο του project αυτού των Media Rights Capital και Temple Hill Entertainment, και το cast συμπληρώνουν οι: John Gettier, Marc Menchaca, Ben Mendelsohn, Derek Cecil και η Summer Fontana.

Η μίνι σειρά The Outsider αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 12 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: