Lucifer: Η Tricia Helfer επιστρέφει ως ‘Charlotte’ για την 5η και τελευταία σεζόν!

Και η μαμά του ‘Διαβολάκου’ ξαναφέρνει άνω κάτω Παράδεισο, Γη και Κόλαση!
16 Οκτωβρίου 2019 10:12
Lucifer: Η Tricia Helfer επιστρέφει ως ‘Charlotte’ για την 5η και τελευταία σεζόν!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του TVLine, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Tricia Helfer (Dracula, Supernatural) επανέρχεται δριμύτερη ως η ‘Charlotte’ για τον 5ο και τελευταίο κύκλο της σειράς φαντασίας Lucifer, και δείχνει πανέτοιμη για νέες περιπέτειες θεϊκών και εκπεσόντων πλασμάτων!

Την παραπάνω φιγούρα την είχαμε δει και την είχαμε αποχαιρετήσει την 3η χρονιά προβολής του σόου, όμως η επάνοδός της είναι πια θέμα χρόνου και μάλιστα με ανανεωμένο look!

Ο Tom Ellis από μεριάς του ανυπομονεί να μας καλώς ορίσει ως ‘Lucifer’ στο φινάλε της ιστορίας του, με δέκα έξι καινούργια επεισόδια να έρχονται να την επισφραγίσουν. Μάλιστα, οι τίτλοι για τα τέσσερα πρώτα αποκαλύφθηκαν και είναι οι εξής: Really Sad Devil Guy,” “Lucifer! Lucifer! Lucifer!” “¡Diablo!” και “It Never Ends Well for the Chicken”.

Η 4η σεζόν μας άφησε με ένα πολύ καλό cliffhanger αφού σημειώθηκαν καταιγιστικές εξελίξεις στην ζωή του ατίθασου Διαβολάκου μας!

Οι δημιουργοί του project, Ildy Modrovich και Joe Henderson δήλωσαν ότι ήξεραν πώς θα ξεκινούσε ο 5ος κύκλος «απ’ όταν είχαν αρχίσει κιόλας τα γυρίσματα του 4ου», με την Modrovich να υπογραμμίζει ότι: «Έχουμε έναν ακόμη άσο στο μανίκι μας ο οποίος γνωρίζουμε ότι θα λειτουργήσει ως καθοριστικός  παράγοντας για την νέα σεζόν, και είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό!».

Βέβαια, προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας από το Netflix για την 5η σεζόν του Lucifer.