The End of the F***ing World: Ξέρουμε ακριβώς πότε θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας και νέα αφίσα
08 Οκτωβρίου 2019 17:39
The End of the F***ing World: Ξέρουμε ακριβώς πότε θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετούς μήνες για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του The End of the F***ing World, ενώ πρόσφατα είχαμε μάθει πως θα επιστρέψει τον Νοέμβριο. 

Τώρα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Netflix έγινε γνωστό πως η σειρά που λατρεύτηκε όσο λίγες στην streaming υπηρεσία θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου

Κάτι το οποίο μάθαμε μέσα από την πρώτη αφίσα της σειράς που φιγουράρει η Alyssa της ταλαντούχας Jessica Barden, η οποία μάλιστα είναι ντυμένη με ένα...νυφικό.  

"Είμαι η Alyssa. Είμαι 19 χρονών και νομίζω πως ήδη είχα την πιο σκατά ημέρα της ζωής μου." γράφει η λεζάντα του post του Netflix. Ίσως να μας δίνει ένα πρώτο στοιχείο για το τι απέγινε ο James του Alex Lawther; 

Μια ακόμη φωτογραφία την δείχνει έξω από ένα επαρχιακό καφέ ντυμένη νύφη:

Στη νέα σεζόν πάντως θα έχουμε μερικά νέα πρόσωπα όπως η Naomie Ackie (Star Wars: The Rise of Skywalker), που θα υποδυθεί την Bonnie, μια μυστηριώδη γυναίκα με προβληματικό παρελθόν και μια είδους σχέση με την Alyssa. Τώρα αποκαλύφθηκε ένας νέος χαρακτήρας αυτός του Gus, ενός ιδιοκτήτη μοτέλ που τον υποδύεται ο Tim Key. 

Τώρα απλά περιμένουμε και το πρώτο trailer του The End of the F***ing World Season 2.