Servant: Νέο "γαλήνιο" teaser για τη σειρά τρόμου του M. Night Shyamalan

Αυτή η γαλήνη δε θα κρατήσει για πολύ
09 Οκτωβρίου 2019 08:46
Servant: Νέο "γαλήνιο" teaser για τη σειρά τρόμου του M. Night Shyamalan

Ένα νέο teaser trailer είδε τα φώτα της δημοσιότητας για το Servant, την επερχόμενη σειρά τρόμου που ετοιμάζει ο M. Night Shyamalan για το Apple TV+. Ο σκηνοθέτης των Unbreakable και Split, μετά την κυκλοφορία του Glass, μεταφέρει τις ιδέες του σε τηλεοπτικό φορμάτ για πρώτη φορά και από ότι φαίνεται δημιούργησε κάτι πολύ άβολο.

Τουλάχιστον αυτό αφήνεται να εννοηθεί από τα teasers, όπου τα πλάνα μερικών δευτερολέπτων εστιάζουν στο μωρό, μόνο που αυτή τη φορά θυμίζει...διαφήμιση της Apple. Επίσης, στο πλαίσιο της New York Comic-Con ο Shyamalan έκανε ντεμπούτο το πρώτο κανονικό trailer της σειράς του, που θα δημοσιευθεί παντού μερικές εβδομάδες μετά. Επομένως, υπομονή μέχρι την πρώτη κανονική ματιά.

Η σειρά διαδραματίζεται στην Φιλαδέλφεια εκεί όπου ένα νεαρό ζευγάρι, η Dorothy και ο Sean Turner προσλαμβάνουν μια νταντά για το νεογέννητο μωράκι τους. Μια ανείπωτη τραγωδία βρίσκει το σπίτι τους και δημιουργεί ρήξη στο γάμο τους, ανοίγοντας παράλληα την πόρτα για μια μυστηριώδη δύναμη. Τα παράξενα teasers που θα δείτε παρακάτω αφήνουν μια πρώτη γεύση. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόους συναντάμε τους Toby Kebbell, Rupert Grint (Harry Potter), Lauren Amrbose και Nell Tiger Free (Game of Thrones). Πέραν από τη σκηνοθεσία του Shyamalan στη διεύθυνση φωτογραφίας συναντάμε τον Mike Gioulakis που συνεργάστηκαν μαζί για τα Split και Glass, ενώ ανέλαβε και το Us του Jordan Peele.

Το Servant θα κάνει πρεμιέρα τη 1η Νοεμβρίου μαζί με το Apple TV+