Daybreak: Οι Matthew Broderick και Colin Ford ζουν την δική τους Αποκάλυψη με ζόμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μάλιστα στα άκρα, και με καταστάσεις πολύ σουρεάλ!
08 Οκτωβρίου 2019 11:35
Daybreak: Οι Matthew Broderick και Colin Ford ζουν την δική τους Αποκάλυψη με ζόμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για τη επερχόμενη μεταποκαλυπτική σειρά Daybreak, η οποία βασίζεται στην ομότιτλη comic ανθολογία του Brian Ralph, με τους Brad Peyton και Aron Eli Coleite να επωμίζονται εδώ καθήκοντα δημιουργού.

Στο σόου αυτό κεντρικό ρόλο ερμηνεύουν οι: Matthew Broderick (Manchester by the Sea, The Producers), Colin Ford (Supernatural, We Bought a Zoo), Austin Crute, Sophie Simnett, και η Alyvia Alyn Lind.

Η υπόθεση αφορά τον ‘Josh Wheeler’(Ford), έναν 17χρονο μαθητή λυκείου ο οποίος ψάχνει την χαμένη φιλενάδα του, ‘Sam’ (Simnett) στο Glendale, της Καλιφόρνια αφότου έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου. Φτιάχνει λοιπόν, μία ομάδα από συνομηλίκους επιζώντες, μεταξύ των οποίων είναι η ‘Angelica’ (Alyn Lind), μία δωδεκάχρονη που της αρέσει να παίζει με την φωτιά, και ο πρώην νταής του σχολείου του, ‘Wesley’ (Crute) που τώρα πια έχει μεταμορφωθεί σε έναν πασιφιστή- σαμουράι.

Όλοι μαζί πρέπει να επιβιώσουν σε έναν κόσμο ο οποίος βρίθει σε αδίστακτες, αλά Mad Max συμμορίες (όπως π.χ. απρόβλεπτες μαζορέτες που έχουν γίνει Αμαζόνες πολεμίστριες), και πεινασμένα ζόμπι, τα λεγόμενα ‘Ghoulies’! Οι νεαροί ήρωες καλούνται να τα βγάλουν πέρα μέσα σε σουρεάλ σκηνικά απ’ τα οποία δεν λείπει το μαύρο χιούμορ και το παράδοξο!

Το Daybreak αναμένεται να αφιχθεί στο Netflix στις 24 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: