The Expanse: Το trailer της 4ης σεζόν ταξιδεύει στο αχαρτογράφητο διάστημα

Εκεί όπου η ανθρωπότητα δεν ξέρει τι την περιμένει
07 Οκτωβρίου 2019 12:31
The Expanse: Το trailer της 4ης σεζόν ταξιδεύει στο αχαρτογράφητο διάστημα

Το Amazon Prime Video έδωσε στη κυκλοφορία το νέο trailer για την 4η σεζόν του The Expanse, που αποτελεί μια από τις δυνατές μεταγγραφές της υπηρεσίας, αφού το δίκτυο Syfy την έκοψε. Έχοντας κερδίσει δεκάδες βραβεία και λατρευτεί από κοινό και κριτικούς το Expanse ξεκινάει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην ιστορία του, αυτό που θα δει την ανθρωπότητα να ταξιδεύει στο άγνωστο του διαστήματος. 

Πλέον το πλήρωμα του Rocinante έχει μια νέα αποστολή από τα Ηνωμένα Έθνη τώρα που πέρασε μέσα από το Ring Gate και η ανθρωπότητα έχει πρόσβαση σε χιλιάδες πλανήτες σαν και τη Γη. Αυτό όμως δημιουργεί μια νέα διαμάχη μεταξύ των αντιμαχώμενων εθνών των Earth, Mars και The Belt. Σύντομα θα καταλάβουν πως ο νέος κόσμος του Ilus, ένας από τους πρώτους πλούσιους σε ορυκτά πλανήτες, κρύβει έναν αρχαίο πολιτισμό και μεγαλύτερους κινδύνους από αυτό που περίμεναν. 

Η σειρά βασίζεται στα βιβλία του James S.A. Corey και την τηλεοπτική διασκευή ανέλαβε το υποψήφιο για Όσκαρ δίδυμο των Mark Fergus και Hawk Ostby. Χρέη showrunner της 4ης σεζόν ανέλαβε και πάλι ο Naren Shankar. Από το trailer κιόλας φαίνεται το μεγαλύτερο budget και το ανεβασμένο κόστος παραγωγής χάρη στις πλάτες της Amazon Studios. 

Μάλιστα, το trailer ντύνεται με την ομιλία του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, John F. Kennedy, για την αποστολή στο διάστημα, καθώς η σειρά συνηθίζει να παραλληλίζεται με την πραγματικότητα, όσο βυθίζεται περισσότερο στις πολιτικές της διαστημικής αποικιοποίησης.

To The Expanse Season 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.