Στο ‘Mrs. Fletcher’ του HBO η Kathryn Hahn περνά μία φάση αυτοανακάλυψης (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ενσαρκώνει μία μητέρα που αγκαλιάζει και πάλι μία πιο ανάλαφρη πλευρά της
01 Οκτωβρίου 2019 09:14
Στο ‘Mrs. Fletcher’ του HBO η Kathryn Hahn περνά μία φάση αυτοανακάλυψης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο κοινωνικό δράμα-κωμωδία Mrs. Fletcher για το οποίο ως δημιουργός αναλαμβάνει ο Tom Perrotta, ενώ η Kathryn Hahn (Girls) πρωταγωνιστεί ως η ομώνυμη μορφή της σειράς.

Την δράση του σόου ενορχηστρώνει η Nicole Holofcener. Η πλοκή αφορά μία διαζευγμένη μητέρα, την ‘Eve Fletcher’ (Hahn). Παλεύοντας να ξεπεράσει το κενό που της έχει αφήσει η πρόσφατη αποχώρηση του γιου της, ‘Brendan’ (Jackson White), από το σπίτι για να πάει κάπου αλλού πανεπιστήμιο, η ίδια επιθυμεί να επανακαθορίσει τις ισορροπίες στη ζωή της χωρίς να είναι τόσο αυστηρή με τον εαυτό της όσο συνήθιζε να είναι παλιότερα. Η ηρωίδα διαλέγει πια να ξαναβρεί κάτι από την νεότητά της, την χαρά, την τόλμη και τον έρωτα, συνειδητοποιώντας ότι δεν έπρεπε να είχε παραμερίσει και την ξέγνοιαστη πλευρά των πραγμάτων.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Casey Wilson (Happy Endings), Owen Teague (Bloodline, IT), και η Jen Richards (Her Story, Better Things).

Το Mrs. Fletcher έχει δρομολογηθεί να ξεκινήσει στο HBO από τις 27 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: