Στο ‘Treadstone’ αποκαλύπτεται πώς προέκυψε ο υπερκατάσκοπος ‘Jason Bourne’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μα πλέον η όλη επιχείρηση γεννά πράκτορες όμοιους με αδίστακτους εκτελεστές
27 Σεπτεμβρίου 2019 11:05
Στο ‘Treadstone’ αποκαλύπτεται πώς προέκυψε ο υπερκατάσκοπος ‘Jason Bourne’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το USA Network έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο action κατασκοπευτικό δράμα Treadstone το οποίο εμπνέεται από το κινηματογραφικό franchise του Bourne, με τον Tim Kring να επωμίζεται εδώ καθήκοντα δημιουργού, αλλά και εξωτερικού παραγωγού μαζί με τους Ramin Bahrani, Ben Smith, Jeffrey Weiner, Justin Levy, Bradley Thomas, και τον Dan Friedkin.

Η όλη πλοκή εστιάζει στις απαρχές του λεγόμενου “Operation Treadstone”, το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης μυστικών πρακτόρων της CIA, από το οποίο προήλθε και ο υπερκατάσκοπος Jason Bourne. Τώρα πια, όμως στο συγκεκριμένο project έχει ενταχθεί και ένα αμφιλεγόμενο πρωτόκολλο πρακτικών που μεταμορφώνει κάθε νεοσύλλεκτο σε μία εν δυνάμει φονική μηχανή. Έτσι, όσοι πράκτορες βρίσκονται ανά την υφήλιο απροσδόκητα περνούν σε μία ιδιότυπη φάση “αφύπνισης” μετατρεπόμενοι σε αμείλικτους δολοφόνους.

Το cast του σόου συμπληρώνουν επίσης οι: Jeremy Irvine, Brian J. Smith, Omar Metwally, Tracy Ifeachor, Han Hyo-joo, Gabrielle Scharnitzky και η Emilia Schüle.

Το Treadstone αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 15 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: