"Χρυσό" deal των Amazon Studios για την Phoebe Waller-Bridge

Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο του Fleabag στα Emmy
25 Σεπτεμβρίου 2019 09:08
"Χρυσό" deal των Amazon Studios για την Phoebe Waller-Bridge

Παρά το γεγονός ότι το Fleabag δεν πρόκειται να συνεχιστεί παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε, η δημιουργός του, Phoebe Waller-Bridge βλέπει τις μετοχές της να έχουν ανέβει κατακόρυφα. Η βραβευμένη με Emmy δημιουργός, μόλις λίγες μέρες μετά τον θρίαμβό της στα Emmy Awards, έκλεισε "χρυσή" συμφωνία με την Amazon Studios.

Η συνεργασία της με την Amazon θα αγγίζει τα $20 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, όπως αποκαλύπτει το Variety. Το συμβόλαιό της αναφέρει πως θα θα δημιουργήσει και θα είναι παραγωγός νέων τηλεοπτικών projects που θα έρθουν αποκλειστικά στο Amazon Prime Video. 

"Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με την Amazon. Το να δουλεύω με την ομάδα του Fleabag ήταν η δημιουργική συνεργασία που ονειρευόμουν. Πραγματικά νιώθω σαν στο σπίτι μου και ανυπομονώ να ξεκινήσω." δήλωσε η Waller-Bridge. Άλλωστε το Amazon Prime Video αποτέλεσε το διεθνές σπίτι του Fleabag, καθώς έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη streaming υπηρεσία, παρά το ότι αποτελεί και παραγωγή του BBC. 

Στο βιογραφικό της συγκαταλέγεται, επίσης, ακόμη μια επιτυχημένη σειρά, το Killing Eve

Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις πιο ανερχόμενες σκηνοθέτριες και δημιουργούς εκεί έξω, επομένως κάθε της project παρουσιάζει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον.