Πέθανε ο παραγωγός του Rick and Morty, J. Michael Mendel

Σε ηλικία 54 ετων
24 Σεπτεμβρίου 2019 12:17
Πέθανε ο παραγωγός του Rick and Morty, J. Michael Mendel

Ξαφνικά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο παραγωγός των Rick and Morty και The Simpsons, J. Michael Mendel. Ήταν ένας από τους πιο σεβαστούς και βραβευμένους με Emmy παραγωγούς της βιομηχανίας με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και βοήθησε δεκάδες καλλιτέχνες, σεναριογράφους και δημιουργούς στην καριέρα τους, αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του Adult Swim, που φιλοξενεί το Rick and Morty

Στην καριέρα του αποτέλεσε παραγωγός των The Simpsons από το 1989 έως το 1999, ενώ βοήθησε το δημιούργημα του Matt Groening, να γίνει κανονική σειρά μιας και αρχικά προβαλλόταν σαν μίνι ιστορίες στο The Tracey Ulman Show. 

Για τη δουλειά του στους Simpsons κέρδισε τρία Emmy το 1995, το 1997 και το 1998. Μετά από χρόνια ανέλαβε ως ένας από τους παραγωγούς του Rick and Morty και βραβεύτηκε ξανά με Emmy για το σόου το 2018. 

Ο συνάδελφος και συνεργάτης του, Justin Roiland, τον αποχαιρέτησε μέσω του Twitter, γράφοντας συντετριμμένος:

Ο φίλος, συνεργάτης και παραγωγός μου, Mike Mendel, έφυγε από την ζωή. Είμαι συντετριμμένος. Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένειά του. Δεν ξέρω τι θα κάνω χωρίς εσένα στο πλευρό μου, Mike. Έχω καταστραφεί.