Fleabag: Η βραβευμένη με Emmy σειρά δε θα επιστρέψει για 3η σεζόν

Τι είπε η ίδια η δημιουργός του σόου
24 Σεπτεμβρίου 2019 11:25
Fleabag: Η βραβευμένη με Emmy σειρά δε θα επιστρέψει για 3η σεζόν

Σάρωσε στα φετινά βραβεία Emmy με 4 απονομές αλλά από ότι φαίνεται το Fleabag δε θα επιστρέψει ξανά. Το one-woman show της Phoebe Waller-Bridge, που η ίδια δημιούργησε αρχικά ως θεατρικό, είχε δύο επιτυχημένες σεζόν των έξι επεισοδίων στα BBC Three και Amazon και οι ελπίδες να ανανεωθεί, ιδιαίτερα μετά την βράβευσή του αυξήθηκαν.

Τις ελπίδες αυτές ήρθε να ανακόψει η ίδια η Waller-Bridge μιλώντας στα παρασκήνια των Emmy για το ενδεχόμενο μιας 3ης σεζόν:

Φαντάζει σαν τον πιο όμορφο, πανέμορφο τρόπο να του πω αντίο. Πράγματι νιώθω ωραία που τελειώνει σαν μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Δεν γίνεται να πάει πιο ψηλά. 

Παρά το γεγονός πως τόσο η πρώτη αλλά ακόμη περισσότερο η 2η σεζόν του Fleabag αγαπήθηκε τόσο από κοινό και κριτικούς, πολλοί υποστηρίζουν πως το φινάλε ήταν αυτό που έπρεπε. Η Waller-Bridge άλλωστε έχει αποδείξει πόσο δραστήρια δημιουργός είναι καθώς ήδη έχει στα χέρια της το άκρως επιτυχημένο και βραβευμένο Killing Eve, ενώ βοήθησε και στο σενάριο της νέας ταινίας του James Bond, No Time to Die