Ξεχάστε το, τα "Φιλαράκια" δεν θα κάνουν ούτε reboot ούτε reunion 

Ποτέ μα ποτέ, διαβεβαιώνουν οι δημιουργοί του σόου

Ξεχάστε το, τα "Φιλαράκια" δεν θα κάνουν ούτε reboot ούτε reunion

Καμία άλλη σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης δεν έχει αγαπηθεί παγκοσμίως όσο "Τα Φιλαράκια", καθώς μέχρι σήμερα παρακολουθούνται από εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινώς και έχουν εισχωρήσει για τα καλά στη μοντέρνα pop κουλτούρα. Ανά τα χρόνια υπήρξαν πολλές φήμες και υπαινιγμοί πως η λατρεμένη παρέα του Central Perk θα επιστρέψει με κάποιον τρόπο είτε με νέα επεισόδια, είτε μια ταινία, αλλά ποτέ δεν έγινε το βήμα παραπέρα. 

Οι δημιουργοί του Friends, Marta Kaufmann και David Crane μίλησαν για τη σειρά-φαινόμενο σε ένα ειδικό πάνελ για την 25η επέτειο του στο πλαίσιο του Tribeca TV Festival. Για ακόμη μια φορά αναφέρθηκαν στο ενδεχόμενο μιας επιστροφής των Friends και για να μην κρατάτε περαιτέρω την αναπνοή σας απέκλεισαν εντελώς το ενδεχόμενο αυτό.

Η Kaufmann δήλωσε χαρακτηριστικά:

Δεν θα κάνουμε κάποιο reunion σόου, δεν θα κάνουμε ούτε κάποιο reboot. Η σειρά ήταν για εκείνη την εποχή όπου οι οι φίλοι ήταν η οικογένειά μας. 

Συμπλήρωσε μάλιστα πως εάν γινόταν ένα reboot "δεν θα ξεπερνούσε αυτό που έγινε τότε" και ο Crane συμφώνησε λέγοντας: "Κάναμε τη σειρά που θέλαμε. Το κάναμε σωστά και ρίξαμε και την αυλαία."

Επομένως, οι Chandler, Ross, Monica, Joey, Phoebe και Rachel δεν πρόκειται να επιστρέψουν όσο και αν κάποιοι από τους ηθοποιούς το θέλουν. Για τους Courteney CoxJennifer AnistonLisa KudrowDavid SchwimmerMatthew Perry, και Matt LeBlanc αποτέλεσε την αρχή της ανόδου τους στο Χόλιγουντ, εκτοξεύοντας τη δημοφιλία τους σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η Cox κιόλας φροντίζει να μας θυμίζει την παλιοπαρέα αυτή, καθώς συχνά βγαίνει φωτογραφίες με τις Kudrow και Aniston. 

2 σχολιο(α)