Στο νέο trailer του ‘Nancy Drew’ ένας φόνος παραμένει ανεξιχνίαστος

Και η Kennedy McMann παρά τα όποια εμπόδια θα θελήσει να τον διαλευκάνει
13 Σεπτεμβρίου 2019 17:39
Στο νέο trailer του ‘Nancy Drew’ ένας φόνος παραμένει ανεξιχνίαστος

Το CW δημοσίευσε νέο trailer για το επερχόμενο sci-fi αστυνομικό δράμα Nancy Drew όπου πρωτοστατεί η ομώνυμη μορφή που έπλασε ο Edward Stratemeyer, η οποία πλέον στην σύγχρονη αυτήν μεταφορά έχει τα χαρακτηριστικά της Kennedy McMann.

Ο κεντρικός άξονας της σειράς περιστρέφεται γύρω από την 18χρονη ‘Nancy Drew’ που πάντοτε λαχταρούσε να πάει στο πανεπιστήμιο. Εντούτοις, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πολύ σύντομα μιας και η ίδια χρειάζεται να ξεμπλέξει πρώτα μαζί με την παρέα της από μία υπόθεση φόνου για την οποία είναι οι κύριοι ύποπτοι σύμφωνα με τις αρχές. Αλλά ο αληθινός ένοχος βρίσκεται ήδη μία κίνηση πιο μπροστά όσον αφορά το επόμενο φονικό σχέδιό του. Οι παραπάνω φίλοι θα αποπειραθούν να ανακαλύψουν την ταυτότητά του πριν θρηνήσουν και άλλα θύματα, με την ‘Nancy Drew’ να έχει πάρει πολύ προσωπικά το ζήτημα και να είναι αποφασισμένη να βρει τον δράστη όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Στο cast ανήκουν ακόμη οι: Tunji Kasim, Alex Saxon, Leah Lewis, Maddison Jaizani, Scott Wolf και η Riley Smith.

Το Nancy Drew πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται στο CW στις 9 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: