The End of the F***ing World Season 2: Τι κάνει η Alyssa στο δάσος και ποια είναι...αυτή; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μάθαμε πότε θα επιστρέψει για τη νέα σεζόν
08 Σεπτεμβρίου 2019 13:15
The End of the F***ing World Season 2: Τι κάνει η Alyssa στο δάσος και ποια είναι...αυτή; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια από τις σειρές-εκπλήξεις του 2018 ήταν αναμφίβολα το καυστικό The End of the F***ing World, για το οποίο μάθαμε πότε θα επιστρέψει για την 2η σεζόν του. Το Channel 4 που προβάλλει τη σειρά στην Μ. Βρετανία ανακοίνωσε πως το σόου θα επιστρέψει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και το Netflix που επιβεβαίωσε πως θα το δούμε ταυτόχρονα και στην streaming υπηρεσία. 

Παράλληλα δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σεζόν, που εμπνεύστηκε για χάρη του Netflix ο σεναριογράφος, Charlie Covell, μιας και το ομώνυμο novel του Charles Forsman είχε το δικό του φινάλε.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την Alyssa της Jessica Barden μέσα σε ένα δάσος να φοράει ποδιά σερβιτόρας και να μοιάζει χαμένη. 

Στη δεύτερη φωτό αποκαλύπτεται η νέα χαρακτήρας που θα υποδυθεί η Naomi Ackie (Star Wars: The Rise of Skywalker). Πρόκειται για την Bonnie, η οποία κουβαλάει επίσης ένα προβληματικό παρελθόν και μια μυστηριώδη σύνδεση με την Alyssa. 

Από όλα αυτά λείπει όμως ο James του Alex Lawther, που μετά από το cliffhanger φινάλε της 1ης σεζόν, η τύχη του αγνοείται. Έγινε γνωστό πως η Season 2 θα συνεχίσει δύο χρόνια μετά από εκείνα τα γεγονότα, επομένως θα αποκαλυφθεί με κάποιον τρόπο τι του συνέβη. 

Το The End of the F***ing World Season 2 θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Netflix.