Carnival Row trailer | Φανταστικά όντα για να σωθούν από τον πόλεμο, ζητούν αλλού καταφύγιο

Όμως και εκεί η σωτηρία τους θα τεθεί σε κίνδυνο από έναν κατά συρροή δολοφόνο
07 Αυγούστου 2019 11:18
Carnival Row trailer | Φανταστικά όντα για να σωθούν από τον πόλεμο, ζητούν αλλού καταφύγιο

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για την αστυνομική μυθοπλασία φαντασίας Carnival Row των δημιουργών René Echevarria και Travis Beacham, όπου του cast ηγούνται ο Orlando Bloom (Zulu, Lord of the Rings trilogy, Pirates of the Caribbean movies) και η Cara Delevingne υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Jon Amiel.

Η συγκεκριμένη τηλεοπτική δουλειά που πήρε κιόλας το πράσινο φως και για 2η χρονιά, θα έχει συνολικά οκτώ επεισόδια. Εδώ την τιμητική του έχει μία μαγική χώρα όπου καταφτάνουν μαζικά ως πρόσφυγες μυθικά πλάσματα τα οποία έφυγαν από την πατρίδα τους λόγω ενός καταστροφικού πολέμου. Στον νέο τόπο εγκατάστασής τους η ένταξή τους συναντά διάφορα κωλύματα μεταξύ των οποίων την καχυποψία των ντόπιων αλλά το πιο τραγικό είναι ότι ένας κατά συρροή δολοφόνος θα δράσει εναντίον τους. Ο αριθμός των θυμάτων του αυξάνεται σταδιακά και η υπόθεση ανατίθεται στον ντεντέκτιβ ‘Rycroft Philostrate’ (Bloom) με ανέλπιστη βοηθό του μία θαρραλέα γυναίκα με φτερά νεράιδας, την ‘Vignette Stonemoss’ (Delevingne).

Το Carnival Row έχει οριστεί να αφιχθεί στις 30 Αυγούστου του 2019 στο Amazon Prime Video. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: