Mr. Robot: Μια πρώτη γεύση από την τελευταία σεζόν [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι τύψεις του Elliot τον πνίγουν
29 Ιουλίου 2019 12:46
Mr. Robot: Μια πρώτη γεύση από την τελευταία σεζόν [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια από τις πιο ιδιαίτερες τηλεοπτικές σειρές είναι το Mr. Robot, που αγαπήθηκε και απέκτησε ένα σταθερό κοινό ανά τα χρόνια, καθώς ασχολείται με επίκαιρα θέματα της ιδιωτικότητας, των κρυπτονομισμάτων και του κυβερνοπολέμου μέσα από το φθαρμένο μυαλό του Elliot Alderson. 

Έχοντας το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου πλέον στο τσεπάκι του, ο Rami Malek θα επιστρέψει για μια τελευταία φορά στο ρόλο του διπολικού χάκερ που λατρέψαμε και το USA Network έδωσε μια πρώτη ματιά στην 4η σεζόν μέσα από ένα σύντομο teaser trailer, που μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

"Αναρωτιέμαι πόσους ανθρώπους έπρεπε να βλάψεις για να εκπληρώσεις τον σκοπό σου. Πόσοι ήταν Elliot; Πόσοι άνθρωποι έπρεπε να υποφέρουν εξαιτίας σου; Άξιζε τον κόπο;" Μια γυναίκα ρωτάει με τρεμάμενη φωνή μπροστά σε έναν αφηρημένο και βουτηγμένο στο σκοτάδι του μυαλού του, Elliot. 

Ο δημιουργός της σειράς, Sam Esmail, αποκάλυψε στο πρόσφατο παρελθόν πώς θα είναι η τελευταία σεζόν της σειράς, τονίζοντας πως θα κλείσει όπως ακριβώς την οραματίστηκε. 

Το Mr. Robot Season 4 θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες τον ερχόμενο χειμώνα χωρίς να έχει δοθεί επίσημη ημερομηνάι πρεμιέρας.