Halo: "Λιώνει" στην προπόνηση ο Pablo Schreiber για να γίνει Master Chief (pics)

Εν όψει της τηλεοπτικής σειράς
08 Ιουλίου 2019 21:08
Halo: "Λιώνει" στην προπόνηση ο Pablo Schreiber για να γίνει Master Chief (pics)

Εντατική προετοιμασία για τον μεγάλο του ρόλο κάνει αυτόν τον καιρό ο Pablo Schreiber, ο οποίος θα υποδυθεί τον Master Chief στην επίσημη τηλεοπτική σειρά του Halo. Ο ηθοποιός των Orange is the New Black και American Gods δεν αράζει σε κάποια παραλία και αντιθέτως "λιώνει" στο γυμναστήριο αλλά και σε έντονες εξωτερικές δραστηριότητες. 

Μάλιστα, προσέλαβε τον διάσημο personal trainer του Χόλιγουντ τον Eddie Raburn με σκοπό να τον βοηθήσει να γίνει "φέτες" και να είναι πανέτοιμος για να μπει στην βαριά στολή του Chief. Ο ηθοποιός κιόλας ανήρτησε φωτογραφίες από την εξαντλητική προπόνηση που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες στο Instagram του:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sprints in the Oregon Dunes with @eddie_raburn. Trying to stay active and productive on a long road trip with kids but not lose sight of our goals... #MakingMasterchief

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pablo Schreiber (@officialpabloschreiber) στις 5 Ιούλ, 2019 στις 11:58 πμ PDT

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bigger, Stronger, faster. _ The Journey continues as Pablo puts in the endless work with #BecomingMasterChief for @showtimes biggest upcoming tv series @halo _ Workload was 100m sprints with Neg splits, gymnastics work, & banded resistances work. _ #CalCoastSC #Showtime #Halo _ #LosAngeles #California

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eddie Raburn (@eddie_raburn) στις 13 Ιούν, 2019 στις 6:45 μμ PDT

O Raburn δεν είναι κάποιος τυχαίος και έχει αναλάβει να σουλουπώσει μεγάλους αστέρες ταινιών ή των κασκαντέρ τους από παραγωγές όπως τα Wonder Woman 1984, Blade Runner 2049, First Man, Suicide Squad, Triple Frontier ακόμη και το πρόσφατο Spider-Man: Homecoming. Τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν που θα αποτελείται από 10 επεισόδια θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2019. 

Τη σκηνοθεσία της τηλεοπτικής μεταφοράς ανέλαβε ο Otto Bathurst, γνωστός για τη δουλειά του στο Black Mirror. 

To HALO θα κάνει πρεμιέρα στο Showtime, χωρίς όμως να ξέρουμε πότε ακριβώς.