Dracula: Ο νέος τηλεοπτικός Κόμης Δράκουλας αποκαλύπτεται! (pics)

Από την επερχόμενη σειρά των δημιουργών του "Sherlock"
05 Ιουλίου 2019 14:59
Dracula: Ο νέος τηλεοπτικός Κόμης Δράκουλας αποκαλύπτεται! (pics)

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το Dracula, τη νέα μίνι σειρά του που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Bram Stoker. Έτσι, αποκαλύφθηκε η πρώτη ματιά στον νέο Κόμη Δράκουλα τον οποίο υποδύεται ο Δανός ηθοποιός Claes Bang, που γνωρίσαμε στο The Square του Ruben Ostlund. 

Πρόκειται για την μοντέρνα τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Κόμη Δράκουλα, που υπογράφουν οι δημιουργοί του εξαιρετικού Sherlock, Mark Gatiss και Steven Moffat, ενώ τη σκηνοθεσία των επεισοδίων ανέλαβαν οι: Jonny Campbell, Damon Thomas και Paul McGuigan. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Bang ως Δράκουλα παρακάτω:

Η πλοκή θα μας μεταφέρει στην Τρανσυλβανία του 1897, όπου ο Κόμης Δράκουλας σχεδιάζει να τραφεί από τους κατοίκους του Βικτωριανού Λονδίνου. Επίσης, ανακοίνωθηκαν και τα υπόλοιπα ονόματα του cast της σειράς τρόμου:  Lyndsey Marshal (TraumaThe League Of Gentlemen), Chanel Cresswell (The BayThis Is England), Matthew Beard (An EducationThe Imitation Game), Paul Brennen (Wild BillHappy Valley), Sarah Niles (CatastropheBeautiful People), Sofia Oxenham (PoldarkGrantchester), John McCrea (Everybody’s Talking About JamieGod’s Own Country), Phil Dunster (HumansSave Me) Lydia West (Years & Years). 

Το πλάνο των Gatiss και Moffat για το Dracula θα είναι παρόμοιο με του Sherlock, δηλαδή τρία 90λεπτα επεισόδια ανά σεζόν, με τη δυνατότητα να υπάρξουν και άλλες σεζόν, εφόσον αποδειχθεί επιτυχία. 

Ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Dracula, αλλά εκτός της Μ.Βρετανίας θα προβληθεί μέσω του Netflix