Dublin Murders teaser | Δύο ντεντέκτιβ θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν έναν φρικτό φόνο

Αλλά σύντομα θα αναμετρηθούν και με δικά τους σκοτεινά μυστικά
03 Ιουλίου 2019 18:14
Dublin Murders teaser | Δύο ντεντέκτιβ θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν έναν φρικτό φόνο

Το δίκτυο Starz έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική ανθολογία μυστηρίου Dublin Murders που εμπνέεται από την σειρά βιβλίων «Dublin Murder Squad» της Tara French, με τον Killian Scott (The Commuter) και την Sarah Green (Penny Dreadful) να ηγούνται του cast εν προκειμένω.

Όσον αφορά το εν λόγω project αποτελείται από οκτώ επεισόδια συνολικά. Καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται η Sarah Phelps που λειτουργεί επιπλέον και ως εξωτερικός παραγωγός μαζί με τον σκηνοθέτη Saul Dibb, πλαισιωμένο από τους συνεργάτες του, John Hayes και Rebecca Gatward.

Η όλη πλοκή εστιάζει στο πιο σύγχρονο παρελθόν της Ιρλανδίας, με σημείο αναφοράς τον φόνο ενός κοριτσιού το άψυχο σώμα του οποίου θα εντοπιστεί στην μέση μίας μεγάλης δασικής έκτασης, στα περίχωρα του Δουβλίνου. Ο έμπειρος Άγγλος επιθεωρητής ‘Rob Reilly’ (Scott) αναλαμβάνει να διευθύνει την έρευνα μαζί με την συνάδελφό του, ‘Cassie Maddox’ (Greene). Τα πειστήρια τους οδηγούν και σε μία άλλη υπόθεση εξαφανισμένων παιδιών, φέρνοντας και πάλι τον ήρωα αντιμέτωπο με φαντάσματα του παρελθόντος. Η κατάσταση μέρα με τη μέρα γίνεται πιο περίπλοκη και οι δύο αστυνομικοί θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στην πρόκληση αυτήν. Όμως όταν ανατίθεται στην ‘Cassie’ μία μυστική αποστολή για την εξιχνίαση μίας ακόμη δολοφονίας, θα υποχρεωθεί και η ίδια να αναμετρηθεί με τους δαίμονές της.

Παίζουν επίσης οι: Tom Vaughan-Lawlor, Moe Dunford, Sam Keeley, Antonio Aakeel, Charlie Kelly, Vanessa Emme, Leah McNamara, Ian Kenny, Eugene O’Hare και ο Conleth Hill.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται η Euston Films, η Veritas Entertainment Group και η Element Pictures (Room, The Lobster).

Το Dublin Murders αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Starz το φθινόπωρο του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: