Κλείστε τα μάτια σας και βυθιστείτε με τον ‘Sandman’ στην λεπτή άμμο του ονειρικού του σύμπαντος

Ο κόσμος που έπλασε η πένα του Gaiman ζωντανεύει στην μικρή οθόνη μέσω του Netflix!
01 Ιουλίου 2019 20:40
Κλείστε τα μάτια σας και βυθιστείτε με τον ‘Sandman’ στην λεπτή άμμο του ονειρικού του σύμπαντος

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Netflix θα διασκευάσει σε live-action σόου μία ακόμη ιστορία του Neil Gaiman, και δεν είναι άλλη από το Sandman.

Η streaming υπηρεσία έχει επιστρατεύσει ήδη τον σεναριογράφο του Wonder Woman, Allan Heinberg ο οποίος θα επωμιστεί και καθήκοντα δημιουργού από κοινού μαζί με τον ίδιο τον Gaiman,με τον David Goyer να λειτουργεί ως εξωτερικός παραγωγός.

Η σειρά comics “Sandman” που κυκλοφόρησε από το 1989 από την Vertigo της DC Comics, συνδυάζει αρμονικά το στοιχείο του τρόμου, της σκοτεινής φαντασίας, της περιπέτειας αλλά και του μαύρου χιούμορ. Εστιάζει σε μία ιδιαίτερη αλληγορική μυθοπλασία με σημείο αναφοράς της μία πολύ χαρακτηριστική και μυστηριώδη φιγούρα, τον ‘Μορφέα’, τον άρχοντα που κυβερνά τον κόσμο των Ονείρων απ’ όσα πλάσματα έχουν περάσει ποτέ από την Γη, θρυλικά και μη, ενώ εδώ την εμφάνισή τους κάνουν επίσης οι αδερφοί και οι αδερφές του, οι αποκαλούμενοι ως Αιώνιοι (Ο Θάνατος, Η Επιθυμία, Η Απόγνωση, Το Παραλήρημα, Ο Όλεθρος και Το Πεπρωμένο).

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες πάνω στο όλο project ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ούτε το πότε πιθανολογείται να κάνει πρεμιέρα το Sandman.