To The Office θα πει αντίο στο Netflix μετά το 2020

Η NBCUniversal πληρώνει αδρά για να το πάρει πίσω
27 Ιουνίου 2019 10:51
To The Office θα πει αντίο στο Netflix μετά το 2020

Μια από τις πιο "bingewatched" σειρές στην υπηρεσία του Netflix θα πει αντίο στην υπηρεσία. Αναφερόμαστε στο The Office το οποίο μετά τον Ιανουάριο του 2021 δεν θα βρίσκεται διαθέσιμο στον κατάλογό του. Ο λόγος; Η NBC Universal όπως και άλλες μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως HBO και CBS, ετοιμάζουν τη δική τους streaming υπηρεσία και κάνουν τα πάντα για να φέρουν πίσω στο σπίτι τους τα "διαμάντια" που μοιράστηκαν τα τελευταία χρόνια σε τρίτες υπηρεσίες. 

Το Netflix μάλιστα έκανε και τη σχετική ανακοίνωση στο Twitter:

Μια ανάρτηση που φυσικά κατακλύστηκε από gifs και memes του Michael Scott (Steve Carell) με το χαρακτηριστικό "NO!". Βέβαια, για να γίνει αυτή η επιστροφή η NBCUniversal θα πληρώσει βαριά το τίμημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR για τα επόμενα 5 χρόνια το δίκτυο θα πληρώνει $100 εκ. τον χρόνο ή συνολικά $500 εκατομμύρια δολάρια για να κρατήσει το The Office στην επερχόμενη streaming πλατφόρμα. 

Αυτό αποτελεί ένα δεύτερο πλήγμα στις δημοφιλείς σειρές που το κοινό λατρεύει να βλέπει ξανά και ξανά, διότι και τα "Φιλαράκια" θα πουν επίσης αντίο όταν λανσαριστεί η streaming υπηρεσία της Warner Media.