Game of Thrones: Το φινάλε βρήκε τους πιο απρόσμενους υπερασπιστές του

Στους δημιουργούς του "Rick and Morty"
24 Ιουνίου 2019 11:47
Game of Thrones: Το φινάλε βρήκε τους πιο απρόσμενους υπερασπιστές του

Η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones δίχασε τους fans και τους κριτικούς σε πολύ μεγάλο βαθμό, αν και οι showrunners, David Benioff και D.B. Weiss δήλωναν προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο. Μέσα στις μεγαλύτερες κατακραυγές που δέχθηκαν είναι η αλλαγή της Daenerys από αγαπημένη του κόσμου επί επτά σεζόν σε μεγάλο κακό της σειράς, κάτι που οδήγησε τον Jon Snow να τη δολοφονήσει πριν καν προλάβει να κάτσει στον Iron Throne. Δεν είναι όμως μόνο αυτά, καθώς τα παράπονα από τους fans είναι πάρα πολλά, κάποια δίκαια και κάποια άδικα, αναλόγως τα γούστα του καθενός και τις απαιτήσεις. 

Στην κατηγορία όσων πιστεύουν ότι το φινάλε του Game of Thrones δεν ήταν τόσο κακό και πως δεν άξιζε όλη αυτή την οργή των fans, συγκαταλέγεται ένα άλλο δημιουργικό δίδυμο, αυτό των δημιουργών του Rick and Morty.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή των Justin Roiland και Dan Harmon το εκκεντρικό δίδυμο υποστήριξε και υπερασπίστηκε με τον δικό του τρόπο την 8η σεζόν, λέγοντας πως οι fans θα έπρεπε να χαλαρώσουν με το κράξιμο:

Ως ένας showrunner, έπαθα πλάκα με την ποσότητα των πραγμάτων που κατάφεραν να φέρουν εις πέρας, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε πως έπρεπε να προχωρήσουν χωρίς την καθοδήγηση των βιβλίων. Βλέποντας το The Hound να παλεύει με το The Mountain στα σκαλιά, ήμουν σε φάση 'Φίλε αυτό τα σπάει'. Γνώριζα τον παράγοντα που απογοήτευσε με την σκοτεινή εξέλιξη της Daenerys. Δεν θα πω ότι οι fans γίνονται κυνικοί και αχάριστοι, αλλά μάλλον μόλις το είπα. 

Με τη σειρά του ο Roiland συμπλήρωσε λέγοντας:

Δομικά θεωρώ πως ήταν πάρα πολύ καλό. Απλά θέλω εντελώς εγωϊστικά περισσότερα επεισόδια. Ήθελα όλες αυτές τις εξελίξεις της πλοκής να κυλήσουν σε πιο αργούς ρυθμούς. Δεν ήθελα όμως να τελειώσει κιόλας. Εύχομαι να είχε απλωθεί σε τρεις σεζόν ή τρία-τέσσερα παραπάνω επεισόδια.  

Συμφωνείτε με τις απόψεις των δύο δημιουργών; Πιστεύετε ότι εάν η τελευταία σεζόν είχε π.χ. 10 επεισόδια τα πράγματα θα είχαν κυλήσει ομαλότερα; Πείτε μας στα σχόλια.