Suits: Ένα νέο συναισθηματικά φορτισμένο trailer πριν το φινάλε της σειράς

Δίνει τη σκυτάλη στο spinoff της "Jessica Pearson"
24 Ιουνίου 2019 10:41
Suits: Ένα νέο συναισθηματικά φορτισμένο trailer πριν το φινάλε της σειράς

Το USA Network έδωσε στη δημοσιότητα ένα τελευταίο trailer πριν το οριστικό φινάλε του Suits, της νομικής δραματικής σειράς που το κοινό λάτρεψε επί 9 σεζόν. Εκεί όπου μια ιστορία κλείνει, στη Νέα Υόρκη και την Specter Litt, με τους Harvey (Gabriel Macht), Donna (Sarah Rafferty) και Louis (Rick Hoffman) να προσπαθούν να σβήσουν μια ακόμη κρίση στην εταιρία τους, μια άλλη ιστορία χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ανοίγει.

Αυτή είναι στο Σικάγο όπου το πρώην αφεντικό του Harvey, η Jessica Pearson (Gina Torres) έχει κάνει μια νέα αρχή στην πολιτική σκηνή και αναμένεται να τη δούμε στη νέα spinoff σειρά, με τίτλο Pearson

Δεν αποκλείεται και μια εμφάνιση του μέντορα (Jessica) με τον μαθητή της (Harvey) να σμίγουν για μια τελευταία φορά, μιας και οι δύο σειρές συνυπάρχουν στο ίδιο "σύμπαν". Αναμένεται μάλιστα για την αυλαία της σειράς να επιστρέψει και ο Mike (Patrick J. Adams) που αποχώρησε μετά το τέλος της 7ης σεζόν.

Και αυτό έγινε γιατί παντρεύτηκε την αγάπη του την Rachel, την οποία υποδύοταν η Meghan Markle και τότε γινόταν το νεότερο μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, καθώς παντρευόταν στην πραγματική ζωή τον Πρίγκιπα Χάρι. 

Η 9η και τελευταία σεζόν του SUITS θα προβληθεί στις 17 Ιουλίου στο USA Network.