Magic The Gathering: To Netflix μαζί με τα αδέρφια Russo ετοιμάζουν μια anime σειρά

Τολμούν να βουτήξουν σε βαθιά νερά οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame
04 Ιουνίου 2019 17:40
Magic The Gathering: To Netflix μαζί με τα αδέρφια Russo ετοιμάζουν μια anime σειρά

Σίγουρα πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο ξέρετε τι είναι το Magic: The Gathering, αλλά για όσους δεν γνωρίζουν, λοιπόν, πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα trading card παιχνίδια με fantasy θεματολογία. Μάλιστα, μια πρόσφατη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το MTG είναι το πιο πολύπλοκο επιτραπέζιο παιχνίδι στον κόσμο. 

Αν και υπήρξαν προσπάθειες στο παρελθόν για να δημιουργηθεί μια κινηματογραφική μεταφορά του κόσμου του τελικά αυτό βρήκε το δρόμο του στην τηλεόραση. Σε μια εντελώς ξαφνική ανακοίνωση το Netflix γνωστοποίησε πως ετοιμάζει μια anime σειρά βασισμένη στο Magic The Gathering, στην οποία εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Anthony και Joe Russo

 

Οι σκηνοθέτες του υπέρεπιτυχημένου Avengers: Endgame δήλωσαν πως είναι φανατικοί παίκτες του "Magic" από το 1993 και πως αποτελεί ένα πολυπόθητο project για αυτούς. Το σκηνοθετικό δίδυμο θα επιβλέψει τη δημιουργία της πλοκής της σειράς και θα επεκτείνει τις ιστορίες των Planeswalkers.

Την δημιουργία της σειράς θα αναλάβει το ανερχόμενο animation στούντιο ονόματι Octopie. Προς το παρόν, η anime σειρά Magic: The Gathering στο Netflix δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας.