Swamp Thing trailer | Οι Andy Bean και Crystal Reed βλέπουν κατάματα τον τρόμο σε σκοτεινά έλη

Εσύ, θα τολμούσες να τριγυρίσεις μόνος σε εκείνους τους βάλτους;
25 Μαΐου 2019 19:02
Swamp Thing trailer | Οι Andy Bean και Crystal Reed βλέπουν κατάματα τον τρόμο σε σκοτεινά έλη

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer από την DC Universe για την επερχόμενη σειρά τρόμου Swamp Thing που ζωντανεύει τον μύθο των αντίστοιχων comics των Len Wein και Bernie Wrightson.

Ο βασικός άξονας του σόου περιστρέφεται γύρω από ένα «τέρας των βάλτων» που έρχεται στην ζωή μέσα από την ερμηνεία του Derek Mears.

Οι δημιουργοί της σειράς, Mark Verheiden (Battlestar Galactica, Daredevil) και Gary Dauberman (It, The Nun) μας ξεναγούν στους βάλτους της Houma, μίας επαρχιακής πόλης της Louisiana όπου η ‘Abby Arcane’ (Crystal Reed) κάνει τα αδύνατα δυνατά για να περιορίσει την εξάπλωση μίας θανατηφόρας ασθένειας που φαίνεται να προέρχεται από τα έλη. Η γυναίκα αυτή και ο συνεργάτης της, ‘Alec’ (Andy Bean) θα ξεκινήσουν έναν σκληρό αγώνα για να βρουν θεραπεία. Όμως στην προσπάθειά τους αυτή τουλάχιστον ο ένας από τους δύο θα έρθει σε αδιέξοδο μιας που θα ανακαλύψει την τραγική και μακάβρια αλήθεια του μέρους εκείνου.

Εμφανίζονται επίσης οι: Jennifer Beals, Will Patton, Ian Ziering, Henderson Wade, Maria Sten, Jeryl Prescott, Virginia Madsen, Leonardo Nam, και ο Kevin Durand.

Την εξωτερική παραγωγή ανέλαβαν ο James Wan (Aquaman, The Conjuring), ο Dauberman, και ο Verheiden.

Το Swamp Thing θα αφιχθεί στο DC Universe από τις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: