Black Mirror season 5 | Στο νέο trailer μία διαδρομή σε ταξί εξελίσσεται σ’ έναν τρομερό εφιάλτη

Και τα πράγματα παίρνουν εντελώς λάθος τροπή
21 Μαΐου 2019 18:20
Black Mirror season 5 | Στο νέο trailer μία διαδρομή σε ταξί εξελίσσεται σ’ έναν τρομερό εφιάλτη

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την 5η σεζόν του δυστοπικού δράματος Black Mirror το οποίο έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στην διάσημη streaming πλατφόρμα φέτος το καλοκαίρι.

Η εν λόγω σειρά μας εξιστορεί πια τρεις νέους μύθους τους οποίους έπλασαν οι Charlie Brooker και Annabel Jones. Εν προκειμένω, θα παρακολουθήσουμε διάσημους σταρ από τον χώρο της υποκριτικής αλλά και της μουσικής να συμμετέχουν στο εγχείρημα αυτό της μικρής οθόνης, όπως λ.χ. τους: Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport και ο Ludi Lin.

Και πάλι λοιπόν, η έκρηξη της τεχνολογίας έχει την τιμητική της ειδικά από το πώς παίρνει διάφορες μορφές  (π.χ. τεχνητή νοημοσύνη, εικονική πραγματικότητα, έξυπνες συσκευές, social media) σε ποικίλες πτυχές της καθημερινής ζωής, αλλά και το πόσο ολέθρια μπορεί να αποδειχθεί η χρήση της αναλόγως της πρόθεσης και του τρόπου με τον οποίο αξιοποιείται.

Ο 5ος κύκλος του Black Mirror θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix από τις 5 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: