Swamp Thing trailer | Οι Andy Bean και Crystal Reed θα δοκιμάσουν τα όριά τους

Καθώς ο απόλυτος τρόμος ξεπηδάει μέσα από τους βάλτους της Louisiana
17 Μαΐου 2019 19:28
Swamp Thing trailer | Οι Andy Bean και Crystal Reed θα δοκιμάσουν τα όριά τους

Η DC Universe έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την φρέσκια τηλεοπτική μυθοπλασία τρόμου Swamp Thing που έχει ως πηγή έμπνευσής της την ομώνυμη σειρά comics των Len Wein και Bernie Wrightson.

Το εγχείρημα αυτό αποτελείται συνολικά από δέκα επεισόδια, με ένα «τέρας των βάλτων» να αναδεικνύεται σε κυρίαρχη μορφή της ιστορίας μέσα από την ερμηνεία του Derek Mears.

Οι δημιουργοί του project, Mark Verheiden (Battlestar Galactica, Daredevil) και Gary Dauberman (It, The Nun) μας ταξιδεύουν στις ελώδεις περιοχές της Houma, μίας μικρής πόλης της Louisiana όπου η ‘Abby Arcane’ (Crystal Reed) αγωνίζεται να εντοπίσει την αιτία εξάπλωσης μίας φονικής νόσου που προσβάλλει τους κατοίκους. Η ηρωίδα και ο συνεργάτης της, ‘Alec’ (Andy Bean) θα κάνουν ότι μπορούν για να την σταματήσουν. Αλλά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά για τον έναν από τους δύο αφού θα έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό μυστικό που κρύβεται στα επικίνδυνα νερά του βάλτου.

Συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι ηθοποιοί: Jennifer Beals, Will Patton, Ian Ziering, Henderson Wade, Maria Sten, Jeryl Prescott, Virginia Madsen, Leonardo Nam, και ο Kevin Durand.

Την εξωτερική παραγωγή συντονίζουν ο James Wan (Aquaman, The Conjuring), ο Dauberman, και ο Verheiden.

Το Swamp Thing καταφτάνει στο DC Universe από τις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: