Party of Five trailer | Στο πρώτο trailer μία οικογένεια χωρίζεται και δοκιμάζεται σκληρά

Για να διαπιστώσει πρακτικά πόσο δυνατή μένει η σχέση τους σε δύσκολες στιγμές
15 Μαΐου 2019 21:22
Party of Five trailer | Στο πρώτο trailer μία οικογένεια χωρίζεται και δοκιμάζεται σκληρά

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο οικογενειακό-κοινωνικό δράμα Party of Five του Freeform, το reboot δηλαδή της ομώνυμης σειράς του FOX η οποία διήρκησε συνολικά έξι σεζόν ξεκινώντας από το 1994 και φτάνοντας μέχρι το 2000.

Εν προκειμένω, ωστόσο η υπόθεση του σόου εκτυλίσσεται στην Αμερική του σήμερα με σημείο αναφοράς τα αδέρφια ‘Buendias’, που καλούνται να φροντίσουν ο ένας τον άλλον εφόσον οι γονείς τους απελαύνονται πίσω στο Μεξικό. Η διαφορά του καινούργιου αυτού project σε σύγκριση με το παλιό είναι ότι τα παιδιά αυτά αποχωρίζονται τους δικούς τους όχι λόγω ενός τραγικού αυτοκινητιστικού δυστυχήματος αλλά εξαιτίας της εξαναγκασμένης φυγής στην οποία ωθούνται οι οικείοι τους λόγω του ότι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στην χώρα. Οι μεταξύ τους δεσμοί θα δοκιμαστούν και θα κριθεί η αντοχή τους σε όσες προκλήσεις συνεπάγονται τα νέα δεδομένα.

Στο φρέσκο αυτό τηλεοπτικό εγχείρημα καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Amy Lippman και Christopher Keyser, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Niko Guardado, Brandon Larracuente, Elle Paris Legaspi και η Emily Tosta.

Το Party of Five αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Freeform μέσα στο 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: