A Christmas Carol | Η πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ιστορία έρχεται ξανά στην μικρή οθόνη

Με ένα cast πρώτης τάξεως και την υπογραφή του Stephen Knight
10 Μαΐου 2019 20:42
A Christmas Carol | Η πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ιστορία έρχεται ξανά στην μικρή οθόνη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone κυκλοφόρησε η είδηση ότι η επερχόμενη μίνι σειρά εποχής A Christmas Carol που βασίζεται φυσικά στην ομώνυμη περίφημη νουβέλα του λαμπρού Άγγλου λογοτέχνη Charles Dickens, έχει επιστρατεύσει ένα πλήθος διάσημων ονομάτων στο χώρο του θεάματος όσον αφορά το επιτελείο των ηθοποιών.

Εδώ λοιπόν, στην «μοναδική και αυθεντική αυτήν θα εκδοχή» που θα παρακολουθήσει το κοινό, ο Guy Pearce υποδύεται τον πρωταγωνιστή του κλασικού παραμυθιού, ‘Ebenezer Scrooge’, ο Andy Serkis το πνεύμα των περσινών Χριστουγέννων, ο Rutger Hauer αυτό των μελλοντικών Χριστουγέννων, ο Joe Alwyn τον ‘Bob Cratchit’, δηλαδή τον ευγενικό υπάλληλο του τσιγγούνη ήρωα, ενώ ο Stephen Graham θα ερμηνεύσει τον εκλιπόντα συνέταιρο του ‘Scrooge’, ‘Jacob Marley’. Συμμετέχουν επιπλέον οι: Charlotte Riley, Vinette Robinson, Kayvan Novak, και ο Lenny Rush ως ο μικρούλης καλόκαρδος ‘Tim’. Έτσι, τα φαντάσματα των περσινών, των φετινών και των μελλοντικών Χριστουγέννων, θα δώσουν στον ‘Ebenezer Scrooge’ μαθήματα ζωής και να του δείξουν όλα όσα πραγματικά αξίζουν.

Μεταξύ άλλων, πρέπει να αναφερθεί ότι το FX και το BBC One έκλεισαν συμφωνία να προβάλει το καθένα από αυτά τα δίκτυα το συγκεκριμένο δράμα αυτόν τον Δεκέμβριο.

Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Steven Knight (Peaky Blinders, Taboo) ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Nick Murphy (The Awakening). Πίσω από την παραγωγή του A Christmas Carol βρίσκονται ο Ridley Scott μέσω της εταιρείας του, Scott Free, και ο Tom Hardy μέσω της Hardy Son & Baker.