Lucifer Season 4 | Στο επίσημο trailer o γνωστός “Διαβολάκος” δέχεται επισκέψεις!

Και όχι από όποιον και όποιον!
26 Απριλίου 2019 19:49
Lucifer Season 4 | Στο επίσημο trailer o γνωστός “Διαβολάκος” δέχεται επισκέψεις!

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για σόου φαντασίας Lucifer με επικεφαλής του cast τον Tom Ellis να επιστρέφει ως ο Εωσφόρος ο οποίος βρήκε νέο σπίτι στο Netflix!

Έπειτα από την απρόσμενη διακοπή του project από το FOX, η ανθολογία αυτή πλέον έχει βρει αλλού καταφύγιο, με τους ηθοποιούς που συναπαρτίζουν το βασικό επιτελείο, να επιστρέφουν, οπότε ετοιμαστείτε να δείτε ξανά τους: Lauren German, Rachael Harris, Aimee Garcia, Kevin Alejandro, και την Lesley-Ann Brandt.

Ο αισθησιακός και πανούργος σατανάς έχοντας πια αποκαλύψει στην ‘Chloe’ ποιος πραγματικά είναι, πλέον αντιμετωπίζει μία καινούργια πρόκληση. Θα ανταμώσει μετά από κάμποσους αιώνες με την παλιά του γνώριμη, την Εύα, με την οποία είχε να τα πει από το προπατορικό αμάρτημα! Το ζήτημα βέβαια είναι ότι αγνοεί τις προθέσεις της. Θέλει άραγε να τον εκδικηθεί που εκδιώχθηκε από την Εδέμ επειδή εκείνος την παρέσυρε στο παραπάνω παράπτωμα ή μήπως ζητάει κάτι άλλο;!

Η απάντηση θα δοθεί όταν κάνει ποδαρικό στο Netflix το 4ο κεφάλαιο του Lucifer στις 8 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: