Good Omens teaser | Αν σας νανούριζε ένας διαβολάκος με την όψη του David Tennant, τί θα κάνατε;

Εάν τρομάξατε, χωθείτε κάτω απ’ τα σκεπάσματα και ας σπεύσει στο προσκεφάλι σας ο Michael Sheen!
17 Απριλίου 2019 19:57
Good Omens teaser | Αν σας νανούριζε ένας διαβολάκος με την όψη του David Tennant, τί θα κάνατε;

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το επερχόμενο σόου φαντασίας Good Omens το οποίο θα φιλοξενηθεί στην συγκεκριμένη πλατφόρμα αλλά και στο BBC Two στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μίνι αυτή σειρά  που θα απαρτίζεται από έξι επεισόδια, αποτελεί μία συμπαραγωγή των BBC Studios, BBC Worldwide, Narrativia, The Blank Corporation και της ανωτέρω streaming υπηρεσίας, ενώ συνιστά μεταφορά του ομώνυμου best seller μυθιστορήματος των Neil Gaiman και Terry Pratchett. Μάλιστα, ο ίδιος ο Gaiman συμβάλλει και αυτός ως δημιουργός του project, με τον Douglas Mackinnon (Doctor Who, Sherlock) να κρατάει την σκηνοθετική κλακέτα.

Η βραβευμένη με Χρυσό Αγαλματίδιο, Frances McDormand (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), θα είναι η φωνή του Θεού, ενώ ο Benedict Cumberbatch (Sherlock) ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο, ενσαρκώνοντας τον Σατανά.

Έτσι, ο Michael Sheen (Masters of Sex) ως ο άγγελος 'Aziraphale’ και από την άλλη, ο David Tennant (Jessica Jones) ως ο δαίμονας ‘Crowley’ θα προχωρήσουν σε μία ιδιότυπη ανακωχή, συνεργαζόμενοι μεταξύ τους για να αποτρέψουν τα Έσχατα του κόσμου και την άνοδο του Αντιχρίστου! Εντούτοις, στην κοινή τους αυτή προσπάθεια ανακύπτουν δυσκολίες όπως άλλωστε και ξεκαρδιστικά σκηνικά που διαδέχονται αλλεπάλληλα το ένα το άλλο. Το παράταιρο δίδυμο προκειμένου να σαμποτάρει την Αποκάλυψη θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να διαχειριστεί όπως μπορεί την κατάσταση καθώς τους ακολουθεί και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, δηλαδή εδώ ο Jon Hamm (Bad Times at the El Royale, Baby Driver, Mad Men).

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Jack Whitehall (The Nutcracker and the Four Realms), Michael McKean (Better Call Saul), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Nina Sosanya (Strike Back: Retribution), Ned Dennehy (Peaky Blinders), Ariyon Bakare (Life), Mark Gatiss (Game of Thrones), Derek Jacobi (Murder on the Orient Express), Nick Offerman (Bad Times at the El Royale) και η Miranda Richardson (Stronger).

Το Good Omens θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Amazon Prime Video από τις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: