Ο Alden Ehrenreich θα ηγηθεί του cast στο ‘Brave New World’ του USA Network

Και έτσι θα ζωντανέψει στην μικρή οθόνη το κλασικό μυθιστόρημα του Aldous Huxley
17 Απριλίου 2019 19:40
Ο Alden Ehrenreich θα ηγηθεί του cast στο ‘Brave New World’ του USA Network

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο σταρ του Solo, Alden Ehrenreich, θα αναλάβει κεντρικό ρόλο στο δυσοίωνα φουτουριστικό σόου Brave New World, δηλαδή την τηλεοπτική διασκευή του ομώνυμου λογοτεχνικού αριστουργήματος του Aldous Huxley το οποίο εκδόθηκε το 1932.

Ο διάσημος ηθοποιός θα υποδυθεί τον ‘John’, έναν νεαρό που μεγάλωσε σε μία ιδιότυπη συνοικία αγρίων, και αγαπούσε να διαβάζει Σαίξπηρ. Το εν λόγω έργο παρουσιάζει μία εφιαλτική μελλοντική εκδοχή της «τέλειας» κοινωνίας όπου η μονογαμία, το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα, τα χρήματα, η προσωπική ελευθερία και η οικογένεια απαγορεύονται. Ο προαναφερθείς ήρωας είναι ένας δυναμικός επαναστάτης ο οποίος θα θελήσει να ανατρέψει τα δεδομένα της καθεστηκυίας εκείνης τάξης που επικρατεί στην δυστοπία του Νέου Λονδίνου.

Πίσω από της παραγωγή βρίσκονται η Universal Content Productions και η Amblin Television, με το USA Network να είναι το δίκτυο που θα φιλοξενήσει την σειρά.

Ο Owen Harris, σκηνοθέτης του επεισοδίου “San Junipero” του Black Mirror, έχει επιστρατευτεί κιόλας στο project για να ενορχηστρώσει την δράση του πρώτου επεισοδίου του Brave New World.