The Walking Dead: Στο μέλλον θα μας πάει η τρίτη σειρά του franchise

Επίσημα ανακοινώνεται το δεύτερο spinoff σόου
08 Απριλίου 2019 22:41
The Walking Dead: Στο μέλλον θα μας πάει η τρίτη σειρά του franchise

Εδώ και καιρό είχε ακουστεί και σας είχαμε μεταφέρει τις προθέσεις του AMC να επεκτείνει το σύμπαν του The Walking Dead με μια δεύτερη spinoff τηλεοπτική σειρά. Σήμερα ανακοίνωσε και επίσημα την τρίτη κατά σειρά τηλεοπτική σειρά του franchise, που θα διαδεχθεί τα The Walking Dead και Fear The Walking Dead

Η ατιτλοφόρητη ακόμα νέα σειρά του TWD είναι μια δημιουργία του Scott Gimple, επικεφαλής περιεχομένου του franchise, μαζί με τον Matt Negrete, που θα εκτελεί χρέη showrunner, έχοντας ήδη αποτελέσει σεναριογράφος και παραγωγός του The Walking Dead. 

Τα γυρίσματα των 10 επεισοδίων της νέας The Walking Dead σειράς θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, οπότε και αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το cast. 

Η σειρά θα "επικεντρώνεται στις δύο γυναίκες πρωταγωνίστριες της και θα εστιάζει στην επόμενη γενιά των επιζώντων, η οποία θα είναι και η πρώτη που μεγάλωσε στον μεταποκαλυπτικό κόσμο, όπως τον ξέρουμε. Κάποιοι θα γίνουν ήρωες. Κάποιοι θα απογίνουν κακοί. Στο τέλος, όλοι τους θα αλλάξουν για πάντα. Μεγαλωμένοι και με τις δικές τους ταυτότητες, είτε καλοί είτε κακοί."

Η περίληψη της σειράς με τις γυναίκες πρωταγωνίστριες αφήνει να εννοηθεί πως θα μεταφερθούμε αρκετά χρόνια μπροστά στο μέλλον και ίσως δούμε χαρακτήρες όπως τη Judith Grimes, κόρη του Rick. 

Η πρεμιέρα της νέας spinoff σειράς του The Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα το 2020 στο AMC.