Agents of S.H.I.E.L.D.: Επιβεβαιώθηκε η πρεμιέρα της 6ης σεζόν με νέο teaser

Θα τελειώσει όμως στην 7η σεζόν;
01 Απριλίου 2019 11:27
Agents of S.H.I.E.L.D.: Επιβεβαιώθηκε η πρεμιέρα της 6ης σεζόν με νέο teaser

Εδώ και έξι χρόνια το Agents of S.H.I.E.L.D. αποτελεί την μακροβιότερη σειρά της Marvel και παρά το ότι άργησε να βρει τα πατήματά της, είχε δυο πρώτες καλές σεζόν, οι οποίες μάλιστα είχαν και αρκετές συνδέσεις με το γενικότερο MCU. Έκτοτε η σειρά έχει αποκτήσει τους δικούς της φανατικούς τηλεθεατές και παρά το γεγονός ότι υπήρξε η αίσθηση ότι θα διακοπεί, τελικά κατάφερε να επιβιώσει και μάλιστα να ανανεωθεί για δύο ακόμη σεζόν.

Το ABC μέσω ενός νέου teaser επιβεβαίωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της 6ης σεζόν του Agents of S.H.I.E.L.D. το οποίο θα επιστρέψει στις οθόνες στις 10 Μαΐου. Το πρώτο trailer είχε κάνει την εμφάνισή του και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μιας και παρά τα γεγονότα της 5ης σεζόν, ο Phil Coulson του Clark Gregg επιστρέφει, όμως όχι στην μορφή που τον γνωρίζαμε.

O επικεφαλής της Marvel TV, Jeph Loeb, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι η 7η σεζόν της σειράς να μην είναι και η τελευταία της, παρά το ότι ξέραμε μέχρι τώρα το αντίθετο. Μιλώντα σε πάνελ στη WonderCon είπε: "Πάντα νομίζουμε ότι θα ρίξουμε αυλαία με κάθε σεζόν και το να μας ανανεώνουν είναι σαν μπόνους κάθε χρονιά."

Το Agents of S.H.I.E.L.D. Season 6 θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαΐου.