NOS4A2 teaser | H Ashleigh Cummings θα πολεμήσει με όλες της τις δυνάμεις τον ‘Charlie Manx’

Ακόμη και αν χρειαστεί να παλέψει μέχρι τέλους για την ψυχή της
20 Μαρτίου 2019 18:00
NOS4A2 teaser | H Ashleigh Cummings θα πολεμήσει με όλες της τις δυνάμεις τον ‘Charlie Manx’

Το AMC έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser από την επερχόμενη σειρά υπερφυσικού τρόμου NOS4A2, δηλαδή την τηλεοπτική διασκευή της ομώνυμης ιστορίας του Joe Hill, ενός πολύ χαρισματικού εκπροσώπου του συγκεκριμένου λογοτεχνικού είδους.

Ο Zachary Quinto (Hotel Artemis, Star Trek movies, Margin Call) λοιπόν, ερμηνεύει εδώ ένα αθάνατο και σκοτεινό ον, τον ‘Charlie Manx’ που κρύβει τον πραγματικό του εαυτό πίσω από ένα φαινομενικά φυσιολογικό προσωπείο. Όμως ζει κυνηγώντας ψυχές μικρών παιδιών των οποίων τα λείψανα τα κρατάει σε ένα χωριό, την “Christmasland” όπως την ονομάζει όπου κάθε μέρα γιορτάζονται τα Χριστούγεννα και το να είναι κακοδιάθετος κανείς το πληρώνει πολύ ακριβά.

Ωστόσο, μία καλλιτέχνιδα, η ‘Vic McQueen’(Ashleigh Cummings) που θα διαπιστώσει ότι υφίσταται ένας ανεξήγητος υπερβατικός δεσμός ανάμεσα σ’ εκείνη και το πλάσμα αυτό, θα θελήσει να βάλει φρένο στα εγκληματικά σχέδιά του. Η κοπέλα αποφασισμένη να αγωνιστεί εναντίον του ‘Manx’ θα αποπειραθεί να σώσει τα ανυποψίαστα θύματά του ενώ την ίδια στιγμή θα αντιληφθεί ότι έρχεται ολοένα και πιο κοντά σε θανάσιμο κίνδυνο.

Ο Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) και η Virginia Kull (The Looming Tower) εμφανίζονται ως οι γονείς της ηρωίδας, ‘Chris’ και ‘Linda McQueen’ αντίστοιχα, που δουλεύουν ως εργάτες, ενώ ο Olafur Darri Olafsson (Lady Dynamite) στον ρόλο του ‘Bing Partridge’, αναπαριστά «έναν σκληρά εργαζόμενο με μυστηριώδες παρελθόν και εξαιρετική αντίληψη».

Ως δημιουργός της μεταφοράς αυτής της AMC Studios και της Tornante Television ανέλαβε ο Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell On Wheels), ο οποίος είναι και εξωτερικός παραγωγός μαζί με τον Joe Hill και την Lauren Corrao.

Το NOS4A2 έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη μέσα στο 2019, χωρίς να έχει επισημοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία από το δίκτυο.