The Queen's Gambit | Η Anya Taylor-Joy θα ηγηθεί του cast στο νέο δράμα του Netflix

Και η σταρ του ‘The Witch’ θα υποδυθεί μία σκακίστρια «διαμάντι» αλλά παγιδευμένη στις εξαρτήσεις
20 Μαρτίου 2019 17:21
The Queen's Gambit | Η Anya Taylor-Joy θα ηγηθεί του cast στο νέο δράμα του Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Anya Taylor-Joy (Glass, Split, Thoroughbreds) υπέγραψε για την συμμετοχή της στην επερχόμενη μίνι δραματική σειρά The Queen's Gambit του Netflix.

Η διάσημη ηθοποιός αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα project έξι επεισοδίων το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Walter Tevis που εκδόθηκε το 1983. Εν προκειμένω, θα ερμηνεύσει την Beth Harmon, ένα ορφανό κορίτσι που διαπρέπει στο σκάκι με φόντο την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Θα δούμε την ιστορία της από «την ηλικία των οκτώ έως των είκοσι δύο της χρόνων καθώς πασχίζει να ξεπεράσει τον εθισμό της σε ψυχοτρόπες ουσίες και βάζει σκοπό της ζωής της να γίνει η καλύτερη παίκτρια σκάκι στον κόσμο».

Το εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα σηματοδοτεί την δεύτερη συνεργασία της Taylor-Joy με την παραπάνω δημοφιλή streaming πλατφόρμα έπειτα από το Dark Crystal: Age of Resistance. Εδώ καθήκοντα σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού επωμίζεται ο Scott Frank (Godless).

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί άλλα ονόματα που θα ανήκουν στο cast ούτε όμως και η ημερομηνία πρεμιέρας του The Queen's Gambit.