Prodigal Son | O Tom Payne θα αντικαταστήσει τον Finn Jones στην νέα σειρά μυστηρίου του Fox

Έτσι ο σταρ του ‘The Walking Dead’ μπαίνει σε ένα άλλου είδους σύμπαν
14 Μαρτίου 2019 18:30
Prodigal Son | O Tom Payne θα αντικαταστήσει τον Finn Jones στην νέα σειρά μυστηρίου του Fox

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο πρωταγωνιστής του Iron Fist, Finn Jones δεν θα αναλάβει τελικά κεντρικό ρόλο στο επερχόμενο noir σόου Prodigal Son του Fox, ενώ στην θέση του θα δούμε τον Tom Payne του The Walking Dead.

Για την συμμετοχή του στο cast έχει υπογράψει κιόλας και ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Michael Sheen (Masters of Sex, Good Omens, Passengers), καθώς και επίσης οι Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau και ο Frank Harts.

Η εν λόγω συμπαραγωγή της Fox Entertainment και της Warner Bros. TV επικεντρώνεται σε έναν επαγγελματία της εγκληματολογικής ψυχολογίας εν ονόματι ‘Malcolm Bright’ (Payne), ο οποίος ειδικεύεται στο να ανακαλύπτει το μοτίβο δράσης κατά συρροή δολοφόνων, μιας που και ο ίδιος του ο πατέρας εν ονόματι ‘Martin Whitly’, είναι και αυτός ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς εγκληματίες, γνωστός και ως “Χειρουργός”. Ο Sheen θα μας συστηθεί ως η φυσιογνωμία αυτή που κάποτε ήταν ένας εξαίρετος οικογενειάρχης και καρδιοχειρουργός με τεράστια φήμη, όμως δυστυχώς συνιστούσε και έναν από τους πιο διαβόητους δράστες που συνελήφθη έχοντας αφαιρέσει την ζωή περισσότερων από είκοσι ατόμων.

Το τηλεοπτικό αυτό project πέρα από τον αινιγματικό του χαρακτήρα θα έχει έντονο και το στοιχείο του μαύρου χιούμορ, με τον βασικό ήρωα να συνεργάζεται με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Νέας Υόρκης στην εξιχνίαση ειδεχθών φόνων και στην εύρεση των ενόχων. Εντούτοις, μέσα σε όλα αυτά ο ‘Malcolm’ θα πρέπει να διαχειριστεί και τους δικούς του δαίμονες όπως επίσης την εισβολική μητέρα του (Bellamy Young), την εκνευριστικά προβλέψιμη αδερφή του, και τον αυτοκαταστροφικό πατέρα του που ακόμη ψάχνει μία αφορμή για να έρθουν και πάλι πιο κοντά.

Οι Chris Fedak (Chuck) και Sam Sklaver (Deception) επιμελήθηκαν το σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο του Prodigal Son ενώ επωμίζονται και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti και Sarah Schechter της Berlanti Productions, και τον σκηνοθέτη Lee Toland Krieger.