Το ‘Poisonwood Bible’ πήρε το πράσινο φως για την μεταφορά του στην μικρή οθόνη

Με την Amy Adams να προχωράει σε 2η μεγάλη συνεργασία με το HBO
13 Μαρτίου 2019 19:17
Το ‘Poisonwood Bible’ πήρε το πράσινο φως για την μεταφορά του στην μικρή οθόνη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η υποψήφια για Όσκαρ, Amy Adams (Vice, American Hustle, The Fighter) θα συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του σόου Poisonwood Bible, δηλαδή στην διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Barbara Kingsolver, ενώνοντας πάλι τις δυνάμεις της με το HBO έπειτα και από το περσινό επιτυχημένο αστυνομικό δράμα Sharp Objects.

Έχοντας ιδρύσει πριν λίγο καιρό την δική της εταιρεία παραγωγής, την Bond Group Entertainment, με μάνατζέρ της την Stacy O’Neil, η Adams έκλεισε την παραπάνω συμφωνία με το διάσημο δίκτυο, με το εν λόγω project να δίνει συνέχεια στις δραστηριότητές της στο πεδίο της παραγωγής, μιας που και στο Sharp Objects είχε και τέτοια ανάλογα καθήκοντα πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε αναλάβει.

Το αντίστοιχο βιβλίο πάνω στο οποίο θα βασιστεί η νέα μίνι σειρά εστιάζει στην Orleanna Price, την  σύζυγο ενός ευαγγελιστή ιεραποστόλου που μετακομίζουν μαζί με τις τέσσερις κόρες τους στο Βελγικό Κονγκό στη μέση της αποικιακής αναταραχής του 1959. Ακολουθεί μία αλληλουχία συγκλονιστικών γεγονότων, τραγικών ανατροπών και προσπαθειών ανασυγκρότησης ενώ τα πράγματα δείχνουν εξαιρετικά ρευστά στις αλληλένδετες μοίρες μιας οικογένειας και ενός πρόσφατα ανεξάρτητου Αφρικανικού έθνος.

Οι Kingsolver και Anya Epstein (The Affair, In Treatment) πρόκειται να επιμεληθούν το σενάριο του Poisonwood Bible, με το δίδυμο των δημιουργών αυτών να συντονίζουν και τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής από κοινού μαζί με τις Adams και O’Neil.