Netflix: Υπόσχεται περισσότερα διαδραστικά show τύπου "Bandersnatch"

Δίνει έμφαση στο πρωτότυπο φορμάτ μετά την τεράστια επιτυχία
13 Μαρτίου 2019 12:57
Netflix: Υπόσχεται περισσότερα διαδραστικά show τύπου "Bandersnatch"

Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία του Black Mirror: Bandersnatch αλλά και το αντίκτυπο που είχε στα social media αποδεικνύει ότι το πείραμα του Netflix, πέτυχε για αυτό και θα το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Ο αντιπρόεδρος προϊόντων του Netflix, Todd Yellin, εξέφρασε, εξέφρασε την έντονη επιθυμία της εταιρίας να διπλασιάσει τους πόρους της στο διαδραστικό φορμάτ. 

Μιλώντας στο Variety, δήλωσε πως το "Bandersnatch" ήταν μια παγκόσμια επιτυχία και αυτό δίνει το έναυσμα στο Netflix ώστε να επενδύσει περαιτέρω στο διαδραστικό περιεχόμενο. 

Οι επιλογές ωστόσο, μετά το Bandersnatch δεν θα περιοριστούν σε sci-fi σειρές, και κάνει tease πως θα μπορέσουμε να δούμε π.χ. μια κομεντί ή ρομαντική ταινία:

Θα μπορούσε να είναι μια τρελή κωμωδία. Ένα ρομάντζο όπου το κοινό θα επιλέγει εάν αυτή θα πρέπει να βγει ή όχι με αυτόν".

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί το Netflix στο διαδραστικό "διάλεξε τη δική σου περιπέτεια" είδος, σε νέες original σειρές και όχι σε εδραιωμένα ονόματα όπως αυτό του Black Mirror.