Good Omens trailer | Οι Michael Sheen & David Tennant παλεύουν να σαμποτάρουν την Αποκάλυψη

Με κάποια μικροπροβληματάκια βέβαια!
07 Μαρτίου 2019 16:58
Good Omens trailer | Οι Michael Sheen & David Tennant παλεύουν να σαμποτάρουν την Αποκάλυψη

To Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη μίνι σειρά φαντασίας Good Omens που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην συγκεκριμένη πλατφόρμα αλλά και στο BBC Two στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το εν λόγω σόου που συνιστά ένα project των BBC Studios, BBC Worldwide, Narrativia, The Blank Corporation και της παραπάνω streaming υπηρεσίας, θα αναπτυχθεί μέσα από έξι επεισόδια ενώ ως πηγή έμπνευσής του έχει το ομότιτλο best seller βιβλίο των Neil Gaiman και Terry Pratchett.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Gaiman λειτουργεί εδώ και ως δημιουργός του project, ενώ ο Douglas Mackinnon (Doctor Who, Sherlock) ενορχηστρώνει την δράση του.

Θα δούμε λοιπόν, την οσκαρική ηθοποιό Frances McDormand (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), να δανείζει την φωνή της ως ο Μεγαλοδύναμος, ενώ ο Benedict Cumberbatch (Sherlock) θα βρίσκεται στο αντίπαλο δέος, ερμηνεύοντας τον Σατανά.

Από την μία, ο Michael Sheen (Masters of Sex) ως ο άγγελος 'Aziraphale’ και από την άλλη, ο David Tennant (Jessica Jones) ως ο δαίμονας ‘Crowley’ θα συγκροτήσουν μία παράταιρη ομάδα αφού επίκειται η Αποκάλυψη με την έλευση του Αντιχρίστου, οπότε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! Παρόλαυτα, στην περιπέτεια τους αυτή θα συναντήσουν απειλές αλλά και ευτράπελες καταστάσεις καθώς οι δύο τόσο ανόμοιοι αυτοί σύμμαχοι θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τον αφανισμό του κόσμου μας. Και σε αυτήν την εξίσωση προσθέστε και τον Jon Hamm (Bad Times at the El Royale, Mad Men) ως τον Αρχάγγελο Γαβριήλ αλλά και δεκάδες στρατιώτες της Κόλασης και του Παραδείσου να πασχίζουν να διαχειριστούν το όλο πράγμα.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Jack Whitehall (The Nutcracker and the Four Realms), Michael McKean (Better Call Saul), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Nina Sosanya (Strike Back: Retribution), Ned Dennehy (Peaky Blinders), Ariyon Bakare (Life), Mark Gatiss (Game of Thrones), Derek Jacobi (Murder on the Orient Express), Nick Offerman (Bad Times at the El Royale) και η Miranda Richardson (Stronger).

Το Good Omens έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα Amazon Prime Video στις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: