Το ‘The Sinner’ πήρε το πράσινο φως και για 3η σεζόν

Και μάλιστα με μία προσθήκη-έκπληξη!
07 Μαρτίου 2019 16:34
Το ‘The Sinner’ πήρε το πράσινο φως και για 3η σεζόν

Σύμφωνα και  με συναφές δημοσίευμα του Unilad, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το αστυνομικό-ψυχολογικό δράμα The Sinner ανανεώθηκε και για 3ο κύκλο, συνεχίζοντας στα χνάρια των δύο πρώτων.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Bill Pullman θα επιστρέψει για ακόμη μία φορά στον ρόλο του ικανότατου ντεντέκτιβ ‘Harry Ambrose’ για να διαλευκάνει και άλλες συνταρακτικές περιπτώσεις εγκλημάτων. Πλέον όμως, στο εν λόγω project του USA Network, έχουμε και την προσθήκη του Matt Bomer (Will & Grace, Doom Patrol) ο οποίος θα ερμηνεύσει τον ‘Jamie’, έναν κάτοικο του Dorchester ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει πατέρας, αλλά θα αναγκαστεί να ζητήσει την βοήθεια του επιθεωρητή καθώς έρχεται αντιμέτωπος με ένα πολύ επικίνδυνο τροχαίο. Ο ‘Ambrose’ θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει το μυστήριο που καλύπτει το αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενώ θα διαπιστώσει πως ίσως να πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες υποθέσεις της καριέρας του.

Ο Derek Simonds θα επωμιστεί και πάλι καθήκοντα δημιουργού εδώ, ενώ η υποψήφια για Emmy και Χρυσή Σφαίρα, πρωταγωνίστρια της 1ης σεζόν, Jessica Biel θα βρίσκεται πίσω από την εξωτερική παραγωγή μαζί με την Michelle Purple.

Δύο επεισόδια του 3ου κεφαλαίου του The Sinner θα σκηνοθετήσει ο Adam Bernstein ο οποίος έχει αξιόλογες δουλειές στο ενεργητικό του όπως στο Breaking Bad, και το Fargo.