The Emperor of Malibu | Ο Ken Jeong θα παίξει στο πιλοτικό επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς

Με τις Michelle Nader & Christina Lee να λειτουργούν ως δημιουργοί του φρέσκου αυτού project
19 Φεβρουαρίου 2019 19:30
The Emperor of Malibu | Ο Ken Jeong θα παίξει στο πιλοτικό επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ken Jeong (Dr. Ken, Community) θα συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα του στην μικρή οθόνη υπογράφοντας για την συμμετοχή του στο πιλοτικό επεισόδιο της επερχόμενης κωμικής σειράς The Emperor of Malibu του CBS.

Καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται εδώ οι Michelle Nader (2 Broke Girls) και Christina Lee. Εν προκειμένω, έχοντας παράλληλα και πόστο εξωτερικού παραγωγού, ως σεναριογράφοι αναλαμβάνουν ο David Sangalli και ο Kevin Kwan, συγγραφέας του βιβλίου Crazy Rich Asians (2013) το οποίο το 2018 διασκευάστηκε στην ομώνυμη ταινία.

Η παραπάνω λοιπόν, σειρά θα εστιάζει στον γιο ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου ο οποίος θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την αντίδραση της οικογένειάς του που έρχονται στην Καλιφόρνια αφότου τους ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί μία Αμερικανίδα με την οποία διατηρεί δεσμό εδώ και μερικά χρόνια.

Ο διάσημος ηθοποιός από το franchise του The Hangοver, στο The Emperor of Malibu θα υποδυθεί τον ‘Gerry’, τον πλούσιο πατέρα του ήρωα που θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει σχετικά με την απόφασή του να πάρει ακόμη πιο σοβαρά μία τέτοια σχέση.

 

Tags: