What We Do In The Shadows (trailer) | Ετοιμαστείτε για νέες επικές βαμπιρίσιες τσάρκες

Tο ραντεβού σας έχει κλείσει αυτόν τον Μάρτιο
05 Φεβρουαρίου 2019 09:14
What We Do In The Shadows (trailer) | Ετοιμαστείτε για νέες επικές βαμπιρίσιες τσάρκες

Το FX έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη βαμπιρική μαύρη κωμωδία What We Do In The Shadows, που θα αφιχθεί στην μικρή οθόνη αντλώντας την έμπνευσή της ομολογουμένως από την ομώνυμη ξεκαρδιστική ταινία του Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople) και του Jemaine Clement που βγήκε το 2014.

Οι δύο συνδημιουργοί και ηθοποιοί επιστρέφουν ως βρικόλακες μαζί και με τον Jonny Brugh φυσικά, μέσα από ένα σόου δέκα επεισοδίων, το σενάριο του οποίου και επιμελήθηκαν από κοινού.

Η σειρά διαδραματίζεται πια στην Νέα Υόρκη αντί για την Νέα Ζηλανδία, με σημείο αναφοράς τα τρία παραπάνω βαμπίρ που εδώ και κάτι αιώνες είναι καρδιακοί φίλοι και συγκάτοικοι. Χάρη σε μία φρέσκια σπαρταριστή ιστορία θα επαναφέρουμε στον νου μας λοιπόν, πως οι μπελάδες, τα αξιοπερίεργα και τα αστεία είναι και μέσα στο πρόγραμμα των αθανάτων!

Το cast του project συμπληρώνουν επιπλέον οι: Kayvan Novak (Four Lions), Matt Berry (The IT Crowd), Natasia Demetriou (Year Friends), Harvey Guillen (The Magicians), Mark Proksch και ο Beanie Feldstein.

Την παραγωγή ανέλαβαν οι: Paul Simms, Scott Rudin, Eli Bush, και ο Garrett Basch.

Το τηλεοπτικό What We Do In The Shadows θα κάνει πρεμιέρα στο FX φέτος στις 27 Μαρτίου του 2019! Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: